Reacties

Rijdende dierendokter — 8 reacties

 1. Nooit van gehoord, eens kijken of dat hier ook is! Onze kosten zijn op zich best hoog, omdat we 11 van onze dieren jaarlijks tenminste 1x moeten laten inenten. We sparen daar apart voor, net als voor het voer, dat al snel €50 in de maand kost.

 2. Ja, dat kan lekker oplopen.
  Hier op het 'platteland' is ook een dierenarts die langs komt. 's Ochtends doet hij het 'grove werk' (veearts, zeg maar) en 's middags voor honden etc.
  Hier een herder met twee keer flinke ontsteking (antibiotica) en een sterilisatie (daar moesten we haar wel voor wegbrengen) en een andere die (nog in N'land) een keer met spoed is geopereerd omdat er een stok van binnen de keel naar buiten stak. Pas had hij ook nog iets waar weer antibiotica voor nodig was.
  Een kostenpost is het wel ja.

 3. Ben heel erg benieuwd of ik u vanmorgen gezien heb bij de Hema aan het ontbijt. Kan dat? Lange rok. Volgens mij herkende ik u van een foto die u een keer geplaatst had.

  Groetjes

  Marian

  • Hoi Marian,

   dat zou heel goed kunnen! Ik was daar inderdaad vanochtend. Donderdagmorgen is mijn officiële 'Vrije Ochtend' en dan drink ik graag koffie bij de Hema. Nu vraag ik me af wie jij was! Want het was behoorlijk druk vanochtend bij de Hema. Die ontbijtjes zijn een groot succes volgens mij.

  • Waarschijnlijk heb je mij ook wel gezien was samen met mijn man en hij zit in een rolstoel. Als hij even in goede conditie is gaan we er even op uit en nemen we een ontbijtje bij de Hema (met 2 zakjes) of ook wel bij Ikea. Dit zijn leuke en goedkope uitjes. Toch leuk dat ik je vanaf een foto herkend heb. En lees je stukjes altijd. Geeft ontspanning.

   Vr.gr.

   Marian

  • Wat gezellig zo'n uitje samen! En nu de Hema een goede lift heeft, is het Hema restaurant tenminste rolstoelvriendelijk. Want dat heeft geloof ik nog best een tijdje geduurd, voordat die lift er kwam…

   Ikea vind ik ook gezellig, maar best wel ver.

   Fijn dat mijn stukjes ontspanning bieden!

 4. Supertip, dankjewel!!
  Heb meteen gekeken en haar gemaild voor onze kleinste hond.
  Al een reactie gehad en ze is 'n stuk goedkoper dan de dierenarts hier in ons dorp. Zelfs inclusief de voorrijdkosten.
  Nu moet ik zeggen dat hier de dierenarts echt idioot duur is ook maar ben wel blij met deze rijdende dokter.

  Groetjes..

  • Wat leuk zeg! Ik heb natuurlijk geen ervaring met dierenartsen, maar ik was erg blij met de behandeling van de katten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder