Reacties

Top 5 klussen in huis welke je gemakkelijk zelf kunt — 34 reacties

 1. Oei, een verlichtingsarmatuur vervangen durf ik echt niet zelf. Gelukkig heb ik broers die er hun hand niet voor omdraaien;). Schilderen geen probleem om zelf te doen en er lukt wel meer zelf, maar zodra het ingewikkeld wordt... je raadt het al: broers bellen.

 2. Nou... dat schilderen lukt niet iedereen. Als je een beetje kleurenblind bent is het nogal moeilijk. Ik probeer het soms weleens, maar sla soms stukken over omdat ik niet kan zien of ik er al geweest ben. Of je moet natuurlijk van licht naar donker gaan.

  Love As Always
  Dimario

 3. Was het maar allemaal zo eenvoudig. Hoe weetje dat je niet door een waterleiding of door een afvoer boort met je mooie nieuwe machine. Of door een electriciteitskabel, Zomaar gaan klussen vind ik wat kort door de bocht gaan.

 4. Vroeger schilderde ik wel eens. Maar maakte volgens mijn man druipers.Hij is technisch veel handiger . Dus administratie/belasting en voeding is mijn terrein

 5. Aangezien lekkage niet grappig is zou ik kitten toch niet direct aanraden 🙈
  Mijn man is intussen best handig en we kunnen redelijk wat zelf, gelukkig!
  Lieve Nicole, veel sterkte vandaag. Ook al kennen we elkaar niet echt, ik denk toch aan je.

 6. Schilderen deed ik altijd zelf en doe dit ook graag. En ook vele andere klusjes lukt mij al aardig. Want wie het niet probeert weet dan ook niet of je het kan. alleen iets met electrische gevallen daar blijf ik van af. Heb ene keer een flinke schok ontvangen en dat was voldoende. Hiervoor vraag ik dan wel hulp mocht het eens nodig zijn.

 7. Nou... iets simpels ophangen kan ik nog wel en meubels in elkaar zetten daar draai ik mijn hand niet voor om. Dat vind ik juist leuk om te doen. Maar een lamparmatuur... dat laat ik toch echt uitbesteden. Dat durf ik echt niet.

 8. Ik doe veel van deze klussen zelf. Kitranden vervangen, schilderen, meubels in elkaar zetten, schuren, gaatjes boren etc. Alleen elektra vind ik spannend en vraag ik hulp aan mijn vader.

 9. Ik probeer zoveel mogelijk zelf, desnoods zoek ik op youtube op hoe het moet. Op die manier heb ik al eens de mechanische ventilator in huis gereinigd en de sifon onder de wasbak open gehaald. En als ik er niet uit kom heb ik nog een heel handige vader die elektromonteur is.

 10. Ik moet eerlijk toegeven dat ik weinig in huis klus, dat laat ik allemaal aan mijn vriend over. Natuurlijk help ik hem wel mee, maar dan volg ik wel zijn advies op omdat ik er zelf weinig verstand van heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder