Reacties

Ophangsysteem: schilderijen e.d. ophangen zonder boren! — 34 reacties

 1. ha Nicole,

  dat ziet er mooi uit.
  Ik moet bekennen, dat ik overal gewoon een piepklein spijkertje in jas.
  Daar hangen de schilderijen en foto's aan.

  Eén keer geboord voor een loeizwaar ding van beton. Ja, dat moet wel...

  Ik ben een makkelijke klusser. Hahaha...

  groetjes van Marlou

 2. Zo'n wandplankje staat bij mij ook op mijn verlanglijst, maar ik moet zeggen dat ik die decoratieve trap ook wel héél erg leuk vind. Bij mij staan fotolijstjes en schilderijen nu op mijn kast. Ook prima, maar als het er meer worden, wil ik toch uitbreiden met zo'n plankje.

 3. Wij gebruiken het eerste uit je beschrijving, het museumsysteem met dun nylondraad, dat valt minder op.
  Ik vind dat laddertje een leuke vondst. Als ik nog op kamers zou wonen, wist ik het wel.
  Nu begin ik er niet meer aan, opruimen komt eerder in zicht.

 4. Leuke opties. Heb toevallig onlangs een muurtje in mijn woonkamer geschilderd en wil daar nog wat mooie prints (in een lijstje) ophangen. Ik ga het (misschien tegen beter weten in) proberen met plakhaken. Maar anders heb ik nu iig genoeg alternatieven

 5. Zo handig dat er tegenwoordig steeds meer van dit soort systemen zijn! Wij boren nog steeds als we iets moeten ophangen, maar om die reden hangen we dus wel nauwelijks iets op, haha.

 6. De trap ladder heb ik op balkon staan met al mijn kleine stekkie potjes erop en aan de wand heb ik nog steeds een probleem om daar zo een mooie wandposter op et hangen. Want daar hebben ze zo een soort granol op gespoten en boren kan je ook niks daar want er zitten holle stukken achter. Maar daar vind ik vast wel wat op ter zijner tijd want ik ben niet voor een kat te vangen zegt men.

 7. Dat schilderij in de boekenkast vind ik bij een ander grappig, maar zelf zou ik er onrustig van worden :) Ik heb nog altijd spijt van de grote boorgaten die ik hier heb gemaakt toen ik hier kwam wonen. Het beton bleek ook niet goed voor de boor trouwens...

  • Balen zeg! Dat is 1 van de redenen dat ik ophangsystemen zo fijn vind: dan hoef je je later niet bezwaard te voelen over eventuele boorgaten en zo.

 8. Ah yes, ik heb dit artikel opgeslagen! Ik heb namelijk geen boor en ben super onhandig. Hier staan heel wat goede oplossingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>