Reacties

Accent muur: is dat een goed idee? + 7 oplossingen voor beschadigde keukenmuur — 41 reacties

 1. Die muursticker is tof zeg! En het winterbehang vind ik ook geweldig. Maar ehm, aangezien jij je kopjes aanpast op het seizoen, moet je dat dan met je behang natuurlijk ook doen hè;).

 2. Wat een leuk idee, ik had er niet eerder van gehoord - een accent muur. En dat behang! Geweldig! Inderdaad jammer van de zwarte achtergrond maar wellicht is het ook in lichtere tinten verkrijgbaar?

 3. Fotobehang of gewoon ander behang vind ik het mooiste.
  Het gordijntje is zo truttig. Dat vind ik van de behangrand ook.
  Wij gaan in de slaapkamer de muur achter het bed met donker barok behang behangen. De rest blijft dan in een lichte tint.

 4. Mijn dochter had stickers (afneembaar) op de muur van vogels, één vogel zat op een soort plankje met een klok ( een echte klok) dus 1 spijker in de muur.
  Nu is het mijn kantoor en is alles weer wit. Ik zal ff zoeken voor die stickers.

 5. Dit soort muren zijn zo leuk! Hoe hysterische, hoe liever. Maar dan moeten de overige muren wel neutraal zijn vind ik.

  Helaas krijg ik zo'n hysterische wand er hier thuis niet doorheen 😅

  De sticker met het "gat in de muur" is trouwens supertof. Zoiets heb iknog niet eerder gezien.

 6. Wat een fijne en goede tips!! Wij hebben een jade groene accentmuur in de woonkamer en kinderkamer. Daarnaast hebben we een andere muur helemaal vol gehangen met foto's. Zo gezellig!

 7. Wij hebben zelf ook een accent muur in de woonkamer, die we eens in de zoveel jaar een ander kleurtje geven. Vaak geen hele felle kleur, maar iets heel neutraals en warms dat mooi in de woonkamer past.

 8. Wat een leuk idee zo'n accentmuur. Wij gaan binnenkort de woonkamer aanpakken en dan is zoiets wel erg leuk. Ik ga me zo gelijk verdiepen in alle behangsels op die website. Degene die je in je blog hebt gebruikt vind ik in ieder geval helemaal het einde. Al denk ik dat het in de woonkamer net even too much is haha...

  Ik vind die zwarte achtergrond bij het behang met de lijstjes eigenlijk juist wel heel mooi. Het zorgt voor wat diepte in het geheel...

  • Hahahaha, ik heb hier zo om moeten lachen: "De allermakkelijkste oplossing is om de keukenmuur gewoon zo te laten en te zeggen dat het onderdeel is van een industriële look." 😂 Het gekke is, ik vond die beschadiging helemaal niet zo heel erg storen of zo. Maar een accentkleur vind ik heel tof. Hebben wij ook hier thuis, geverfd. Liefde voor behang trouwens, dat vind ik prachtig! Mijn man helaas niet hahaha! Ps: dat Coffee-bordje in je keuken is geweldig!

 9. Oh, heet dat een accentmuur? Ik houd wel van iets hysterisch in zo'n geval. Ik had ooit in de woonkamer op de muur een houten plaat. Het was de achterkant van de meterkast (heel raar) en die plaat hout zat precies naast mijn tv meubel. Daar heb ik toen behang over geplakt met hele grote bloemen er op. Ik vond dat zo leuk dat ik dat nu ga doen met de deur van de woonkamer naar de slaapkamer. Nu al zin in!

 10. Ik denk dat ik toch voor het verven zou gaan. Aan de andere kant zou ik dan alleen weer die plekjes willen doen en niet de hele muur. Het gordijntje is niet helemaal mijn ding, maar dat behang met die schapen en die kipjes. Te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder