Reacties

Industriële look: 8 manieren om hem in jouw huis te brengen! — 58 reacties

 1. Toevallig stond ik me gisteren te vergapen aan een prachtige winkel met allemaal industrieel meubilair.

  Echt heel mooi, maar toch hoef ik het niet. Bakstenen muren geven gruis en qua rust heb ik liever onopvallende lampen en de leidingen weg gewerkt. ????

 2. Het past bij me en ik had het al veel langer zo toen het nog helemaal niet hip was. Ik heb niets met de romantische stijl, bloemetjes, engels landelijk of Frans vintage. Ieder zijn ding gelukkig, en ik vind dat je je huis zo moet inrichten dat hij als een warme deken om je heen zit.

 3. Ik vind het niet mooi. En wij hebben dan zichtbaar bakstenen muren haha. Maar ze zijn geschilderd in zacht wit en olijfgroen, on combinatie met wotte en licht houten meubelen en een houten vloer. De industriële look komt voor mij nogal 'vuil' over. Kan het niet goed benoemen:)

 4. Bij ons thuis vind je veel industrieels, zoals zo'n heel grote tafel met ijzeren poten. Nadeel: vreselijk zwaar, niet van z'n plek te krijgen. Ik houd er wel van!
  Bedrading moet weggewerkt zijn, ik erger me al aan loshangende snoeren van lampen.
  Zo'n echte ruwe muur zou ik wel willen (ik neem het gruis voor lief), maar een behangetje in die uitvoering hoef ik niet.

  shainablogt.blogspot.nl

 5. Hele goede tips! Dat is idd precies hoe je een Industrial look maakt. Ook al moet je dan weer niet overdrijven... ;)
  Zelf is het niet mijn ding, hoewel ik een betonnen vloer echt prachtig vind en eigenlijk in veel soort stijlen vind passen.

 6. Grappig hoe zoiets in bijvoorbeeld VT Wonen prachtig kan zijn, maar hoe het voor jezelf dan niet werkt. Ik vind het mooi alleen het komt niet bij mij in huis naar voren, behalve her en der een lamp.

  • Ik heb ondertussen in Overijssel en in verschillende landen gewoond. De Achterhoek was eerlijk gezegd heel erg wennen, maar de mooie omgeving is wel aan me gaan kleven, zeg maar. En... Liefde verzacht ook veel ;-)

 7. Ik vind dit heel tof! Mijn inrichting is dan ook industrieel haha. Ik moet soms wel opletten dat het allemaal niet té donker wordt aangezien ik nogal een liefhebber van zwart ben. Voorlopig heb ik het opgelost door wat meer mosterdgele accessoires toe te voegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder