Reacties

Muren verven 6 tips voor dummies — 23 reacties

  1. Wat een fijne en goede tips!! Ik vind het ook een heel lastig klusje. Gelukkig is mijn moeder er super goed in en mag ik haar om hulp vragen. Maar wie weet waag ik het er binnenkort zelf ook een keer op aan de hand van je tips.

  2. Toen we naar ons boshuisje verhuisden hebben we alle muren opnieuw laten stukadoren door een vakman en daarna hebben vrienden de muren geschilderd. Ziet er geweldig uit!

  3. Ik schilder altijd liever dan dat ik behang. Maar mijn man behangt liever dan dat hij schildert. Ach, en ik heb dan weer liever dat hij behangt dan dat ik schilder. Hihi! Maarre... soms kan één wand schilderen al zo'n verschil maken in een ruimte. Daar kan ik erg blij van worden.

  4. Wij schilderen doorgaans zelf al onze muren, maar de laatste keer hebben we door de verbouwing gekozen voor behang en om het uit te besteden. De plafonds hebben we ook uitbesteed. Maar we draaien er onze kwast niet voor om om het zelf te doen.

    • Dat ligt ook een beetje aan de muur. Als de muren verder goed schoon zijn kan alleen borstelen genoeg zijn. Zelf zou ik voor de zekerheid gewoon even alles doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder