Tea Topic: Hou je meer van honden of van katten? + Huisvlijt Linkparty reminder

linkparty

Het Tea Topic van vandaag is:

‘Hou je meer van honden of van katten?’

Ik vind het een lastige vraag!

Hou je meer van honden of van katten?

Ik denk dat ik meer van honden houd, maar katten makkelijker vind qua zorg en aandacht. Katten vragen minder van mij, en dat vind ik wel prettig. Daar staat tegenover dat ik onze Trixie echt superlief vind.

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hou jij meer van honden of van katten? En lees ook mijn post over hondenverzorging!

Similar Posts

20 Comments

 1. Ik ben een echt kattenmens, we hebben er nu nog twee, maar dat zijn er meer geweest. We hebben overigens ook een hond gehad, samen met een kat.

 2. Ik hou zowel van katten als honden.
  Ik hou meestal niet van hun baasjes, die hun katten rustig in andermans tuin laten schijten of
  te beroerd zijn om de poep van hun hond op te ruimen.

 3. geef mij maar honden!ze zijn absoluut niet slaafs!!als ze maar goed opgevoed worden,je noemt je kinderen
  toch ook niet slaafs?en of het nou hondenpoep of kattenpoep is ALTIJD opruimen,van je baby gooi je het ook niet over de schutting!
  Nelly

 4. Ik heb meer een hekel aan honden dan aan katten. Vooral grotere en doorgefokte honden en dan meer dan 1 in een huis zonder tuin vind ik nix. Maar dat zegt meer over hun baasjes. Van mij mag zowel de katten- als hondenstapel flink gehalveerd worden. Lijkt me beter voor het milieu. ;-)

 5. Ik ben een hondenmens. In 50jr. hadden we vier honden. Ik aai wel katten,maar doe dat dan te “honds”.

 6. Honden! Katten vind ik best leuk maar een kattenbak echt de hel. Dus dat gaat nooit gebeuren 🤣
  Ik heb tot mijn 28e altijd honden gehad 😍
  Honden zijn trouw, en slim, en lief.

 7. Kuch. Ik moet hier het antwoord schuldig blijven. Ik vind alle beesten eigenlijk eng, want onvoorspelbaar. Al heb ik toch het idee dat honden dan uiteindelijk nog beter zijn te trainen dan katten.

 8. Allebei. Katten ruiken zo lekker en dat spinnen is zo een fijn gehoor maar als ik echt moet kiezen dan ga ik toch voor honden. Ik kan zonder een kat, met moeite, maar ik kan ECHT NIET zonder hond. Heb mij man al gewaarschuwd; tot mijn dood zal ik ze hebben

 9. Ik ben echt een hondenliefhebber en misschien wel anti kat. Ze zitten altijd in mijn voortuin te poepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.