Reacties

4 x Hondenverzorging en hondenliefde — 20 reacties

 1. Ik heb geen huisdieren. Ik ben namelijk bang voor ongeveer alles wat pootjes heeft. De kosten vind ik vrij hoog (hoewel de bedragen die jij hier noemt me eigenlijk nog meevallen), maar ik kan me ook wel voorstellen dat een trouwe viervoeter dat helemaal waard is.

 2. Ik heb konijn Amber. Wel belangrijk om te weten hoe moet verzorgen bij honden. Bij konijn is heel gevoel konijn. Moet ook weten wanneer ziek zijn. Wij hebben al 32 jaar konijnen verzorgt. Maar Amber is de laatste. Konijn kosten best ook veel. Fijne zonnige dag gewenst.

 3. Misschien eens contact opnemen met het careteam van Prins Petfoods. Want elke maand zulke kosten vind ik echt heel veel. Misschien kunnen ze je helpen en het kost je misschien een klein beetje moeite...en een glimlach.

  Love As Always
  Dimario

 4. Een kennis van ons die zelf 2 honden heeft en bij een dierenarts werkt ergert zich er nog wel eens aan dat mensen toch een aantal cruciale dingen vergeten als het om hun hond gaat en dat is dan met name als het heet weer is. Zo was zij laatst ook ergens waar mensen met hun hond op het asfalt stonden. Zelf merk je dat niet met je schoenen aan, maar asfalt word met heet weer ook heel heet wat voor hondenpootjes behoorlijk pijnlijk kan worden als ze daar langere tijd op staan of lopen. Goh zeiden de hondenbaasjes toen ze hen daarop wees eigenlijk nog nooit over nagedacht, wij gaan daar voortaan zeker op letten en bedankt voor de tip.

 5. Heerlijk een vriend en maatje in huis...we hebben 25 jaar lang honden gehad, maar nu bewust gekozen voor geen meer. Sinds de pensionering van man. Zodat we kunnen gaan en staan waar en wanneer we willen.
  Want zijn toch handenbindertjes
  Wel regelmatig de honden van 2 dochters te logeren...op vakantie gaan ze mee maar blijven genoeg dagen over dat er oppas nodig is.
  2 labradors...die we zelf ook een hadden.
  En fijn om een welopgevoede hond in huis te krijgen :)

 6. Ieder dier verdient de beste zorg. Helemaal als je er als mens voor kiest een dier in huis te nemen. Tegenwoordig heb ik geen huisdieren meer, maar ik heb jarenlang ratjes gehad. Helaas was het niet meer haalbaar voor mij om ze de beste zorg te geven dus zijn we er mee gestopt na het overlijden van ons laatste ratje. Ratten zijn erg prijzig om goed voor te zorgen. In de gemiddelde 2,8 jaar dat ze leefden waren we per diertje zo'n 1200 euro kwijt. Maar altijd met alle liefde betaald voor de beste zorg

 7. Veilig voelen is voor mens en dier heel belangrijk. Ik hoorde dat er wellicht een verplichting komt tot een hondencursus. Niet gevolgd? Dan mag je geen hond hebben. Dat lijkt mij een hele goede.

 8. Ik zou niet weten wat ik aan onze katten kwijt ben per maand. Wel slim om je zo goed voor te bereiden, een hond of ander huisdier heeft toch van alles nodig.

 9. Mijn hondje had een hartkwaal en kreeg daar medicatie voor. Was hartstikke duur! En hij moest regelmatig naar de trimster. Sterker nog; hij ging vaker naar de trimsalon dan ik naar de kapper. Maar het hoort erbij als je een huisdier hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>