Reacties

Royal Albert kop en schotel van juli en februari! — 12 reacties

  1. Oh, wist niet dat ze zo geliefd waren. Heb alles naar de kringloop gebracht. Ze mochten niet in de vaatwasser zei mn moeder waar ik ze van kreeg dus hop weg ermee

  2. O, ze zijn mooi! Als ik ze ooit tegen kom, zal ik aan je denken (hoewel het ook zou kunnen dat ik in de verleiding kom ze zelf ook te gaan verzamelen - ik vind ze echt heel mooi). Hier (Curacao) vind je dat soort dingen niet bij de kringloop. Maar toch kom ik er nooit met lege handen vandaan ;-) Ik zal mijn vondsten binnenkort ook eens in een blogpost zetten.

  3. Mooi zijn ze Nicole! Zelf heb ik een kop en schotel daar van met kerststerren, mooie rode bloembladeren. Echt voor de kerst, heel sfeervol. Het staat hier in de kast en gebruiken we nooit.Het is een herenmodel, die is wat groter.

    Een servies heb ik nooit gehad, zou ik nu wel graag willen. Bij de kringloop staan soms zulke mooie! Maar waar moet ik alles laten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>