Royal Albert kop en schotel van juli en februari!

Royal Albert kop en schotel

Kopjes met de naam van de seizoenen op vind ik erg leuk, maar kopjes met de naam van de maand erop kunnen mij ook erg bekoren! Mijn jongste dochter vond bij een kringloopwinkel van Dorcas twee keer een Royal Albert kop en schotel.

Royal Albert kop en schotel: februari en juli

Eentje voor de maand februari en eentje voor de maand juli. Van mijn buurvrouw kreeg ik een kop en schotel voor januari.

Dus nog 9 maanden te gaan ; )

Kop en schotel July

Ter lering ende vermaeck heb ik er heel oncharmant het prijsstickertje in laten zitten.

7a7d9ffd 56d0 487f bc6a 924fc183e279 1

royal albert kop en schotel

Kop en schotel February

royal albert kop en schotel

b2f4020c f089 4c77 8f32 14b32fa38b6e

Royal Albert is een Brits merk dat bekend staat om zijn fijn porselein en serviesgoed. Vooral om de elegante theeserviezen en servies met bloemmotieven! Precies mijn smaak dus : ) Het enige dat ik er niet leuk aan vind is de nieuwprijs. Zelfs tweedehands kostten bovenstaande kop en schotels nog bijna 5 euro.

Het merk heeft een lange geschiedenis en wordt geassocieerd met traditionele en vintage-stijl servies.

Ze maken nog steeds prachtige serviezen.

Leestip: arcopal serviesgoed!

Wat voor serviesgoed heb jij in de kasten staan?

Similar Posts

12 Comments

 1. Oh, wist niet dat ze zo geliefd waren. Heb alles naar de kringloop gebracht. Ze mochten niet in de vaatwasser zei mn moeder waar ik ze van kreeg dus hop weg ermee

 2. O, ze zijn mooi! Als ik ze ooit tegen kom, zal ik aan je denken (hoewel het ook zou kunnen dat ik in de verleiding kom ze zelf ook te gaan verzamelen – ik vind ze echt heel mooi). Hier (Curacao) vind je dat soort dingen niet bij de kringloop. Maar toch kom ik er nooit met lege handen vandaan ;-) Ik zal mijn vondsten binnenkort ook eens in een blogpost zetten.

 3. Mooi zijn ze Nicole! Zelf heb ik een kop en schotel daar van met kerststerren, mooie rode bloembladeren. Echt voor de kerst, heel sfeervol. Het staat hier in de kast en gebruiken we nooit.Het is een herenmodel, die is wat groter.

  Een servies heb ik nooit gehad, zou ik nu wel graag willen. Bij de kringloop staan soms zulke mooie! Maar waar moet ik alles laten.

 4. Het zijn heel mooie kopjes en schotels.
  Wel grappig dat je per maand een ander kopje kunt kiezen.
  Doet me denken aan de tv serie schoneschijn. Hans

 5. Ik vind het altijd wel een leuk item om te sparen. Leuk om zo goedkoop mogelijk te proberen je set compleet te krijgen. Ik heb zelf gewoon Ikea-bende in de kast staan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.