Kopjes met jaargetijden er op

kopjes met seizoenen

Ik heb een set met kopjes met daarin gedrukt de jaargetijden: Zomer, Herfst, Winter en Lente.

Maar het kopje van de Winter is een tijde geleden stukgevallen.

Complete set kopjes met jaargetijden ad 10,-

Dus toen ik bij de kringloopwinkel De Keerkring in Varsseveld een complete set tegenkwam voor 10,- zou je denken dat ik die meteen kocht. Maar omdat ik eigenlijk alleen het winterkopje nodig had, besloot ik de set niet te kopen. Sterker nog, ik dacht dat ik er goedkoper eentje kond vinden op marktplaats.

Had ik het even fout!

Hoogmoed komt voor de val…

Herkansing

Het blijkt dat je voor zo’n kop en schotel met winter er op zo 7,50 betaalt. Met zwaar gemoed besefte ik dat die set voor 10,- dus echt een koopje was geweest. Soms vind ik mezelf echt irritant. Maar ik had geluk. Ik vertelde mijn man dat ik twee weken geleden een mooie set kopjes had gezien bij de kringloopwinkel, en hintte dat ik dat een heel leuk verjaardagscadeau zou vinden. En gelukkig, ondanks dat er twee weken voorbij waren stonden ze er nog!

 

Dus nu heb ik weer een complete set van kopjes met jaargetijden! Op dit moment drink ik (uiteraard) uit het herfstkopje : )

 

Similar Posts

7 Comments

  1. Wat fijn dat ze er nog stonden!
    Ik heb ook een set mokken, zelfde vorm, verschillend motief. Ik kies de kleur naar wat mijn stemming is :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.