Reacties

Koopjes jagen: bh voor 3 euro — 15 reacties

 1. Dan zal ik maar nooit vertellen wat mijn bh's kosten. Ik heb hele hele zware borsten en moet deze kopen in een speciaalzaak. :-(

  • Ik geloof meteen dat die heel duur zijn. Mijn oudste dochter heeft een lastige maat, en in een onbewaakt moment kocht ik ooit een bh voor haar van zo' 85 euro… Dat was ook wel een hele goede, maar qua prijs echt niet voor herhaling vatbaar.

   Dat is dan weer het voordeel van een bescheiden cup!

 2. Dat heb je knap gedaan!
  Mijn beste koopje van afgelopen week was 10 kilo appels voor 6 euro bij de boerderijwinkel. Verder ben ik nog niet echt op koopjesjacht geweest. Ik wil ook nog wat beha's en ik heb betere sportschoenen nodig.

  • Dat is een mooi koopje VeggieMo! Wat ga je met de appels doen? Appelmoes, appeltaart, of gewoon op eten?

   W.b. bh's kan ik dus momenteel de Hema aanraden! Ik denk dat ze overal wel opruiming zullen hebben.

   Sportschoenen is het enige waarop ik niet bezuinig. Die haal ik bij een speciale hardloopzaak. Mijn laatste paar kostte geloof ik 119 euro. Maar vergeleken met een abonnement op de sportschool is hardlopen dan nog steeds goedkoper.

  • Wij eten veel fruit, dus het meeste wordt gewoon gegeten. De appels die we een week daarvoor hadden gekocht gaan idd wel veel in appelcrumble, appelcake, hete bliksem want die werden snel slechter door het warme weer vorige week.

   Ik hoop dat H.ema mijn maat weer heeft bij de t-shirt beha's. Ik heb een heel gewone maat, maar die zat vorig jaar niet meer in het assortiment.
   Hopelijk kan ik maandag gaan kijken. Ben geveld door één of ander virus en het is nu bankhangen en een beetje huishouden. Vanmiddag gaat jongste zoon boodschappen doen voor me.

  • Ik wandel op sportschoenen en ik draag ze gewoon ook graag. Ik draag liefst van een bepaald merk dat het best bij mijn voeten en enkels past. Dus als dat merk in de aanbieding is, dan koop ik ze.

 3. Wel, ik draag eigenlijk nooit bh's. Enkel toen ik zwanger was en borstvoedig gaf heb ik nog een poos bh's moeten dragen, maar sindsdien? Nee danku.
  Als je geen al te zware borsten hebt kan het best. Het is trouwens bewezen dat bh's de stevigheid van je borsten niet verbeteren, wel integendeel zelfs. En ik vind die dingen nooit lekker zitten. Dus wat voor zin heeft het dan nog om ze te dragen? Bh's met beugels doen me trouwens altijd denken aan de korsetten van 100 jaar geleden ;-)

 4. Zoals jij niet op hardloopschoenen bezuinigt, bezuinig ik niet op bh's. Met mijn zware borsten moet ik wel naar een speciaalzaak. De vorige keer was ik voor 2 beha's 190 euro kwijt. Oeps :-( Maar ze zitten heerlijk en dat is ook wat waard.

 5. alles wat ik koop is koopjes, maar zelden uit de winkel.

  BHs koop ik al jaren hetzelfde model bij Bon Prix.
  Ik heb een hele grote maat en daarin is weinig keus en vaak onbetaalbaar.
  Maar dit model is nu geloof ik 2 voor 17 euro en zit perfect.
  Ik koop eens in de zoveel tijd een voorraadje.
  Maar controleer dan wel de maat want in de loop der tijd kan dat weer net ff een paar cm schelen.

  Ik haat BH winkels, met die vreemde juffrouwen die ongevraagd aan je zitten te plukken en zomaar het gordijntje van je pashokje openrukken zodat je "en plein publiek" staat.
  Nadat dat jaren geleden een keer gebeurde in een BH winkel in Haarlem waar de pashokjes notabene bij de etalage waren en iedereen zo naar binnen keek, ben ik nooooooit meer een BH winkel in geweest.

 6. Soho is echt niet slechter dan die van de H.ema of H.M. Wel kan de pasvorm heel anders zijn. He.ma zit bij mij voor geen meter. H.M kan ik meenemen zonder passen.

 7. mijn laatste buit bij het koopjes jagen waren 5 t shirts met lange mouwen , een wollen truitje met lange mouwen en een tussendoorjasje voor 43 euro, ja echt waar en alles was nieuw, een winkel in het winkelcentrum had opheffingsuitverkoop 70% korting op alles.normaal niet echt een winkel waar ik iets zou kopen ,want nogal outbollig assortiment ,maar voor t shirts maakt dat niet zoveel uit en het jasje was een gewoon simpel zwart jasje dus niet modegevoelig

 8. Een bikini voor mijn dochter!! 70% afgeprijsd, voor 6 euri loopt ze er weer mooi bij deze zomer....( en wij gaan naar de zon op vakantie, dus ze krijgt hem zeker weten aan...)

  Gr. Boukje

 9. Ze zijn lief! :)

  Nu met borstvoeding draag ik geen bh, want gehannes. En mis ze ook niet. Maar goed, met een bescheiden b behoeft het ook niet heel veel steun. Draag ze meer voor het leuk. En twee voor 8 euro, das helemaal leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder