Reacties

Hema bh zonder beugels met beugel effect? — 40 reacties

 1. Kom ik weer.. Maar de beste bh's heb ik toch in Engeland gekocht en wel bij het saaie, maar degelijke Marks & Spencer. Ze zitten zo goed dat ik echt bh's kopen uitstel tot ik weer in Engeland ben (of ik moet echt hoge bh nood hebben, dan ga ik ook nog wel eens naar de hema of een speciaalzaak).
  Ik heb een soft-bh maar dan wel met een beugel. Hij zit heel zacht, zelfs de beugel. Maar ... geeft totaal geen ondersteuning. Mijn oplossing is om er dan een strak hemdje overheen te dragen, waardoor het hemdje weer wat ondersteuning geeft.
  Veel hangt of staat (pun intended...?) met de grote van je buste, natuurlijk. En je leeftijd. Onder de 20 kom je ook met grotere cupmaten nog wel weg met zonder bh of beugel. Boven een bepaalde leeftijd, als de zwaartekracht langzaam aan het winnen is ... dan hangt (...euh) het er van of of je al Wilhelmina wil spelen.
  Serieus: kijk eens naar die foto's van de oude koningin Wilhelmina. Die bobbels, dat is niet haar buik. Echt. Dat was van voor de bh.
  Ik koop mijn bh's op 3 types: comfortabel en dagelijks, kleurig omdat het mooi is, en sexy. Gek genoeg heb ik nog maar één bh gevonden die in alledrie de categorieën hoort.

  • Er zit een kleine mini marks in Amsterdam, en er wass sprake van dat ze naar een plek tegenovert de bijenkorf zouden gaan, maar dat weet ik niet zeker. de NLse versie van Marks is ook niet hetzelfde.
   Gelukkig kan ik eventueel wel online bestellen, natuurlijk.

  • Zowel in Den Haag als in Amsterdam, maar zelfs langs sommige snelwegen zit al weer een M&S.

 2. Bij de Hema kan ik geen bh's kopen. Daar verkopen ze mijn maat niet :(. Ik koop dus eigenlijk al mijn bh's online. Wel bij een webwinkel waar ik kan retourneren (liefst gratis), want de maten verschillen toch nog wel erg vaak. Ik heb nu voornamelijk bh's van B*Full en die zitten perfect! Een tijd lang heb ik Marlies Dekkers gehad, maar na mijn zwangerschappen zitten die echt niet meer mooi. Op zich niet zo erg, want dat was een dure hobby!

 3. Ik draag beiden, maar het is lastig, want de meesten doe zeer aan mijn schouders en nek, maar bij Triumph slaag ik best goed, en Ulla Popken ook een aantal keren zonder beugel, bij Triumph ga ik voor de beugel voor onder mijn jurken etc. Dat trekt toch net iets mooier op.

  X

 4. Ik kan geen bh met beugels meer dragen sinds mijn borstkanker die sluiten niet goed meer aan ,nu ga ik naar een speciaalzaak want er moet een zakje in zitten .Dat zijn ook mooie tegenwoordig maar die zijn wel duur gemiddeld zo tussen de 50 en 85 euro .

 5. Ik heb ook wel eens zulke BH's gehad van de HEMA. Toen moest ik vaak door scans in het ziekenhuis en mocht ik mijn BH aanhouden! Haha, dat is dan wel weer een groot pluspunt.

 6. Ik ben er wel benieuwd na. Ik koop zelf ook meestal met beugel De bh's die ik van Hema altijd droeg zijn vervangen door een ander soort. Minder fijn!
  Dus misschien deze eens gaan proberen.

 7. Ik ben vooral voor een bh waar de beugel niet zomaar uit kan komen. Hahaha... je kunt ze dan echt gelijk weggooien. En ik moet een beugel in mijn bh. Anders kan ik er niks mee. ;)

  • Dat is helaas een veelvoorkomend probleem: een beugel die uit de bh steekt. En die dingen kunnen lelijk prikken en hele wasmachines ruïneren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder