‘s Nachts een bh dragen?

Mijn twee dochters zweren er bij: ‘s nachts een bh dragen! Ik snap daar niets van. Juist ‘s nachts is het toch fijn om alle klemmende kleding van je af te gooien? Maar mijn dochters zeggen dat het ze het gewoon fijner vinden slapen.

Maar nu las ik warempel dat dag en nacht een bh dragen het geheim is om hangborsten tegen te gaan. Blijkbaar sliep Marilyn Monroe ook nooit zonder bh!

Het zal allemaal wel, maar ik vind het toch veel fijner om ‘s nachts zónder te slapen! Zelfs al zit mijn Hema bh fijn. Maar als ik ‘s nachts een bh zou dragen dan zou ik kiezen voor bh’s zonder beugel denk ik.

Dragen jullie ‘s nachts jullie bh?
Waarom wel, of juist niet?

Similar Posts

31 Comments

 1. Ik heb het al vaker gelezen, ook Britney en J.Lo schijnen het te doen als ik de ‘experts’ mag geloven.

  Bij mij komt deze essentiële kennis te laat (want doe ik niet), ik kan er dus niet over oordelen of het werkt of niet.

  Groetjes,

  Julia

 2. dat bericht had zo`n 25 jaar eerder moeten komen. ik denk niet dat het nu nog werkt. Ik slaap op mijn rug en ik ziet het zo voor mij als ik mij omdraai dat de cups op mijn rug zitten hihi. lijkt mij erg onpraktisch.
  groetjes, Eugenie

 3. Vroeger deed ik dat ook, omdat ik niet beter wist. Later niet meer, maar ik geloof er niet echt in want de mijne hangen toch echt.

 4. Moet er niet aan denken! Niets lekkerder dan in mijn evakostuum in bed te liggen ;)

  Het zou nu ook niet meer helpen. Ze zeggen dat je borsten hangen zodra je een potlood onder je borst doet en deze blijft zitten. Nou bij mij blijft een hele bruynzeel doos nog hangen ;)

  Fijne zondag!

  Groetjes Isabelle

 5. Beslist niet. En als ik nergens heen hoef en geen visite krijg, draag ik hem overdag evenmin.
  Volgens mij is het ook slecht voor je seksleven als je alles ‘s nachts verpakt. :o)

 6. hmmm hihihi nee sorry s nachts niet hoor, ik ben ehmm nogal aards ingesteld en vind het gewoon fijn lekker naturel tegen elkaar aan te liggen.Daarbij deel ik de mening dat ff geen elastiek en zo om te bombanella’s in toom te houden ook goed is voor doorbloeding enzo.
  Ik vraag me af is er ooit onderzoek naar gedaan in het kader van bv borstkanker???

 7. Jakkes, nee niet in bed. Ik heb sowieso een hekel aan knellende kleding en BH’s zouden van mij dan ook helemaal elastisch mogen zijn. gelukkig bestaan die ook wel alleen krijg ik die zo lastig aan en uit.

 8. Misschien als de zwaartekracht nog meer aan kracht heeft gewonnen en je er ‘s nachts op gaat liggen?
  Zelfs overdag draag ik nu alleen nog figuurcorrigerende hemdjes van de Hollandse Eenheidsprijzen MAatschappij. Geen extra BH eronder dus. Alleen als ik chique uit moet dan heb ik een corseletje.
  Maar met het ouder worden mag het toch ook wat comfortabeler worden?
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 9. Ik gooi hem ook altijd uit.
  Tijdens de borstvoedingsperiode hield ik hem ‘s nachts wel aan, maar bij de jongens niet meer…dan maar lekken, het was toch fijner.
  Dochters dragen hem ook ‘s nachts…snap er niks van. Ze schijnen het allemaal te doen.
  Volgens mij een fabeltje hoor, dat je borsten niet slap zouden worden.

  Groetjes, Jolanda

 10. ff nagevraagd hier slaapt tienerdochter ook zonder en haar vriendinnen ook , is beter voor je bloedsomloop zo weten de meiden te vertellen.

 11. De borsten verslappen van de zwangerschapshormonen. Dus ook dames die de fles boven de borst verkiezen vanwege hun uiterlijk komen bedrogen uit.
  En dan heb je de zwaartekracht natuurlijk nog, ook mannen ontkomen daar niet aan. Ik zag laatst tot mijn vermaak reclame voor een boxershort met push up functie.
  Even praktisch: als je BH’s ‘s nachts ook draagt zweet je er dubbel zo veel in en zullen ze sneller slijten lijkt me?

 12. Ik durf bijna niet meer te reageren maar ik ben zo iemand die mijn BH ‘s-nachts meestal aanlaat of er moet er dik in zitten dat we meer gaan doen dan slapen;-)En anders is hij ook snel genoeg weer uit en hangborsten?nee…eigelijk niet, maar ik geloof niet dat dat van de BH is, ik heb gewoon niet genoeg om te laten hangen;-(

 13. Zo gauw die uit kan gaat ie uit, heerlijk.

  Een keer reclame voor beha’s gezien met de slogan: Voor dat geld kunt u ze toch niet laten hangen.

  ;-)

  Groet, Erna

 14. Ik ben 47, draag nooit een BH
  ‘s nachts, heb 2 kinderen een half jaar lang BV gegeven, en geen hangtieten!!

 15. Ik ben pas op mijn 68e geslaagd voor de potloodtest ????. Was toen al wel een aantal jaren van cupmaat B naar C gegaan. Ga echt niet slapen met een knelding, Als ik zie war er bij mannen op deze leeftijd allemaal hangt en bolt, en wij vrouwen het maar heel gewoon vinden dat wij voor uiterlijke schijn ongemak ondervinden. Normaal verzorgd zijn is wat mij betreft voldoende.
  Ik kan me wel voorstellen dat er soms een medische reden is om dag en nacht ondersteuning te dragen, maar die kan er voor mannen in hun aandachtsregio ook zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.