Reacties

4 x Je BH's opbergen, organiseren en opruimen — 9 reacties

  1. Dubbel gevouwen met de cups in elkaar gedrukt . Ik heb vooral beugelloze beha’s van de Hema die ik in de uitverkoop heb gekocht , en een paar katoenen borstvoedings (!) beha’s van de bonprix , terwijl ik al zo’n 16 jaar geleden ben gestopt met borstvoeding gaf , maar die dingen zitten zo lekker als het warm weer is, dus ik koop ze steeds weer .

  2. Ik heb ze (nog erger) allemaal aan één hanger, met maar één kant :O Helemaal fout dus, en nu ik eindelijk echt goede beha's heb moet ik misschien toch ook maar eens een opruimsysteem overwegen. Die hangende lijkt me wel wat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder