Reacties

Tel niet je geld maar je hoeveelheid vrije tijd — 7 reacties

 1. - TV kan weg als die kapot gaat de rest wil ik of mijn vrouw niet missen.
  - Zelf wassen kost tijd
  - Was ophangen en strijken kost tijd
  - autoradio wegdoen is onzin. Zit standaard in iedere auto.
  -Roken doe ik niet dus dat hoef ik niet te houden.
  - en waarom zou je dingen wegdoen zoals een klok. Als die kapot gaat koop je geen nieuwe...

 2. Laptop,wasmachine,fornuis,koel/vriescombinatie en naaimachine. Ik zou het niet graag missen. Verder heb ik wel dingen,die ik niet opnieuw zou kopen zoals een broodbakmachine of stoompan.Maar wegdoen,nee

 3. Geld is idd niet belangrijk, sommige hulpmiddelen wel. Mobiel doe ik alles mee, van bankieren tot contactloos betalen. Zonder muziek kan ik niet. Het maakt het leven de moeite waard. Ik rook niet, ik drink niet, maar hecht wel aan mijn koffie.

 4. Tv heb ik niet, want ik kijk alles via m'n laptop. Die zou ik ook zéker houden. Maar mijn telefoon zou ik ook houden. Is voor mij een belangrijke schakel met de buitenwereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder