Reacties

De vloer schoonmaken: welke is het makkelijkst? 6 vloeren onder de loep! — 16 reacties

  1. Nu hebben we een laminaat vloer waarvan het bovenste gedeelte gemaakt is van eikenhout. De volgende keer zou ik denk ik gaan voor een PVC-vloer, vooral omdat het makkelijk is schoon te houden.

  2. Wij hebben makkelijk om te schoon maken. Zwabber in zo ding bak. Daarna voet erin drukken draait heen en weer. Dan is weer schoon. Daarna kun je weer verder schoon maken. Alleen vinyl hebben wij. En ook vloerbedekking.

  3. Ik moest wel lachen om het advies van speciale PVC-vloer-reiniger. Daar maken ze vast weer lekker winst op;). Ik heb zelf laminaat en vind dat prima schoon te houden. In de slaapkamer heb ik vloerbedekking en dat vind ik een drama.

  4. Ik vind het best wel lastig om ons laminaatvloer goed schoon te houden. Ik ben om die reden helemaal verliefd op een gietvloer. Lijkt mij zo fijn en gemakkelijk!

  5. Ik heb nu een houten vloer en ik vind het ook niet geweldig om schoon te maken en het is ook vrij gevoelig voor vlekken. Als ik zou mogen kiezen dan zou ik de volgende keer iets glads nemen wat makkelijker schoon te maken is met 2 honden. Thanks voor de tips.

  6. Laminaat heb ik ook liggen in mijn appartement. Wat mij opvalt is dat het toch veel gaat plakken. Waardoor stofzuigen ook niet direct van resultaat is. Toch vaker dweilen, denk ik.

  7. Oeps. 1 x per week? Ehhh... Ik heb laminaat en ik maak het maar zelden schoon. Een keer per kwartaal of zo. Maar ik woon alleen, heb geen huisdieren en doe altijd mijn schoenen uit thuis. En echt veel visite krijg ik ook niet. Dus ach... Ik zou overigens best een pvc vloer willen. Maar ik zie er erg tegenop dat dan het hele huis leeg moet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder