Reacties

Heb je speciale laminaatreiniger nodig? — 9 reacties

  1. Ik heb PVC maar ook daar moet je volgens de leverancier en fabrikant speciale producten voor gebruiken, dat doe ik nooit. De gang en de keuken dweil ik iedere week en de slaapkamers (waar we toch niet met schoenen komen) maar 2 keer per jaar, tenzij vlekken. Ik gebruik lauw water met een schuit schoonmaakazijn en een druppel (echt een druppel) allesreiniger. Verder een mop met klittenband (heb wel een professionele gekocht een jaar geleden, nauwelijks duurder en de steel is heerlijk lang én verstelbaar). Al die speciale reinigers de supermarkt staat er vol mee en dan heb je op een gegeven moment een kastje vol, voor het aanrecht, de kookplaat, de oven, het toilet, de plavuizen, hout, laminaat, met zachte zeep, soda, schoonmaakazijn en allesreiniger krijg je echt alles wel goed schoon. Al die chemicaliën zijn ook nog slecht voor je gezondheid!

  2. Ik dweil mijn laminaat ook met water en een scheut schoonmaak azijn, zorgt ervoor dat de vloer niet zo glad is. Met andere reinigers komt er na verloop van tijd een vettig laagje op waardoor het glad wordt.

  3. Ik heb laminaatreiniger van het Kruidvat. Maar ik dweil weinig. Mijn laminaatvloer is boven. Ongeveer twee keer per jaar. Verder swiffer of stofzuiger. Ik heb nog 2/3 fles. Maar is niet per se streeploos. Dus ik zou nu voor water met azijn gaan als ik dit lees. Die klamme dweil vind ik ook wel een goede tip al gebruik ik nu gewoon zo weinig mogelijk water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder