Reacties

Vitrinekastje make-over — 9 reacties

  1. Wat ontzettend leuk is-ie geworden, Nicole! En inderdaad, lijkt me veel werk met al die randjes ... Maar die kopjes erin, schattig gewoon! Past ook heel goed in je keuken.

  2. Ja ik ben er weg van! Het is zo leuk om zoiets ouds en moois een nieuw leven te geven.....ik heb het gedaan met een oude kast die ik geërfd had van mijn moeder. Ik wist van tevoren precies hoe ik het zou gaan doen, en het is ook helemaal gelukt. Ik heb alleen de binnenkant aangepakt, de buitenkant was nog heel mooi, ik heb de kast van binnen behangen met een schattig bloemetjes behang, en de planken en de laadjes heb ik wit geverfd. Op de laadjes heb ik mooie porceleinen knopjes gezet. Ik ben er echt super blij mee. Het was een hele klus, maar ik ben er erg tevreden over, en dat ben ik eigenlijk nooit over iets dat ik zelf heb gedaan e/o gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder