Reacties

Waarom ik alleen nog maar bh's zonder beugel draag — 13 reacties

  1. Toevallig zat ik er van de week een draft blogje over te tikken :)
    Ik heb nu gelukkig geen grote borsten meer (dan is een bh pas echt een ramp!) maar dan nog is een beugel wel aanbevolen, haha. Zo blij dat ze weer comfortabel zitten nu!

  2. Zonder beugel. Die beugeldingen droeg ik vroeger ook, maar nu ik dunner ben vind ik dat ze pijn doen. Heb nu al jaren dezelfde bh's van Triumph en die zitten heerlijk en bieden voldoende steun. Koop iedere paar jaar een aantal nieuwe, altijd hetzelfde model en dezelfde maat.

  3. Het liefst zonder zelfs met cup G, maar dan wel een bh van Miss Mary of Sweden. Mooie brede schouderbanden en ook aan de zijkanten extra ondersteuning zodat er niet van alles uitpuilt.

  4. Het liefst zonder beugels ondanks dat ik redelijke grote cupmaat heb. Beugels gaan pijn doen, leuk voor avondje uit, maar niet comfortabel voor de hele dag.

  5. Zonder beugel, want die krengen doen zeer. Het liefst helemaal geen bh trouwens, vind het maar ondingen, maar ja als ik de deur uitmoet, gaat ie toch maar aan. Leve de winter met dikke truien, dan valt het niet eens op :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>