Reacties

Borstkanker bevolkingsonderzoek afspraak — 15 reacties

  1. Ik vind het een vreselijk pijnlijk onderzoek. Maar ik ga bijna altijd wel, maar 1x niet, onder invloed van een paar collega's die ook niet gingen. Hier staat niet meer een bus in de buurt, ik moet naar de andere kant van de stad fietsen. 8,5 km heen en 8,5 kilometer weer terug. De OV verbinding is ook slecht, vanaf de bushalte naar het gebouw waar het onderzoek plaatsvindt is het voor mij minstens 25 minuten lopen. Gelukkig kon ik de vorige keer met een buurvrouw meerijden met haar auto.

  2. Die foto zegt inderdaad precies hoe het voelt ja. Ik was vooral bezig met waar ik mijn hoofd kon houden en heb mijn bril maar even afgezet want die viel bijna van mijn hoofd. (Ik voelde een knobbeltje in mijn borst, vandaar al op jongere leeftijd, maar gelukkig niks aan de hand.)
    Goed dat je gegaan bent!

  3. Haha, die foto is dan wél weer heel leuk! Ik heb ook een keer zo'n mammografie laten maken en vond het reuze meevallen, na alle horrorverhalen die ik er al over had gehoord. Ik moest overigens daarna nog een echo en geef toe dat dat 'vriendelijker' was, maar oké.

  4. Ik vind het echt vreselijk pijnlijk, kan toch niet goed zijn dat ze dat weefsel zo pletten. Er schijnt wel een minder pijnlijke methode te zijn, maar die is duurder. IAls het om mannen zou gaan, was dat er al lang geweest.

  5. Hahaha! Die foto! Ik vind het onderzoek totaal niet pijnlijk en ik ben blij dat het er is (gratis!). Ik vind altijd wel dat de dames die daar werken een ehhh... bijzondere baan hebben. Die staan de hele dag aan borsten te duwen en te trekken. Ik geloof niet dat ik daar blij van zou worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>