Reacties

Ergens tegenop zien: 8 x wat te doen — 16 reacties

  1. Mediteren hielp bij mij. Ik zag op tegen een controle bij de praktijkondersteunster. Dan schoot mijn bloeddruk omhoog en werd dat als probleem gezien. Sinds ik eerder ga en 10 min mediteer(liefs op het grasveld) is het probleem over.

  2. Ik zie niet snel ergens tegenop en probeer die zaken zo snel als mogelijk op te lossen. Is het niet op te lossen, dan is het ook geen probleem.

  3. Ergens tegenopzien is prima, De tijd gaat dan veel langzamer en voor je gevoel leef je dan langer. Ik zie tegen te weinig dingen op met het gevolg dat de tijd vliegt. Eens bedenken waar ik vandaag tegenop ga zien. ;-)

  4. Nummer 1 is bij mij echt een dingetje. Mensen die me kennen denken altijd dat dat bij mij niet kan, want zo met een groepje van twee, drie man, klets ik (soms) de oren van je hoofd, maar bij een grotere groep sla ik dicht.

    Love As always
    Dimario

  5. Tof artikel! Die quote over acceptatie is zo waar. Ik merk bij mezelf dat ik doktersbezoeken altijd uitstel, ook al weet ik dat ze belangrijk zijn. Jouw idee van accepteren en doorgaan helpt me om dat aan te pakken. Soms moet je gewoon diep ademhalen en doen wat nodig is. Bedankt voor de inspiratie!

  6. Oh, hier ook de tandarts en de mondhygiëniste. Het valt inderdaad altijd mee en toch blijf ik er tegenop zien. Ik denk vaak 'Volgende week (of morgen of volgende maand of wat dan ook) rond deze tijd ben je er weer vanaf'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder