Reacties

12 maanden Headspace: ben ik nu helemaal Zen? — 24 reacties

  1. Bang voor de tandarts...gelukkig niet meer ;)
    Zeg hem/haar dat je dat bent en geloof me ze houden er rekening mee
    Het heeft mij enorm geholpen maar om nu te zeggen dat ik er met plezier naartoe ga is een brug te ver :)
    Groetjes

  2. Grinnik. Je conclusie over de dood vind ik wel heel zen. Ik ben van mezelf erg zen. Ik begin de dag ook altijd heel rustig met een momentje voor mezelf. Een bakje koffie, in bed, in het donker. Heerlijk.

  3. Je ademhaling heb je gelukkig altijd mee inderdaad. Ik weet nog steeds dat onze vroegere trainer tijdens het joggen steeds zei "blijven ademen" en ik dan steevast dacht "t zou pas erg worden als ik daarmee stopte omdat ik aan het joggen ben, dan ga ik dood. zoveel doorzetting heb ik nu ook weer niet!" :p

  4. veel van wat je schrijft herken ik wel uit de cursus mindfull, ik werd daar toch minder tobberig en gejaagd van, echt zen zal ik ook nooit worden. Mijn angst voor de tandarts verdween er ook helemaal niet door. Daar hielp anderhalf uur EMDR tegen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>