Reacties

Vloeren die tegen een stootje kunnen — 16 reacties

  1. Welke vloer het makkelijkst schoon te maken is, dat interesseert me eigenlijk niet. Ik kijk meer naar het esthetische. In onze leefruimte hebben we daarom eiken parket. Vind ik nog altijd het allermooiste. En als er eens een putje in zit, dan is dat maar zo. Hier in huis wordt geleefd, het is geen etalage van een meubelwinkel. In de andere ruimtes keramische tegels. Ook mooi, maar koud in vergelijking met het parket.

  2. Ik heb laminaat en dat ligt er al 12 jaar prima bij. Er zit één kleine beschadiging in die erin kwam tijdens het leggen, maar die zit onder de kast, dus daar zit niemand wat van;). Nu wordt mijn vloer natuurlijk ook niet heel intensief gebruikt, maar ik ben blij met mijn keuze van destijds.

  3. We hebben nu laminaat waarvan de bovenste laag van eikenhout is gemaakt, als ik ga verhuizen zou ik voor een PVC- vloer gaan.

  4. Wij hebben bijna overal laminaat liggen en dat bevalt me prima. We zijn nog wel op zoek naar een geschikte vloer voor de nieuwe keuken, maar ik weet nog niet precies wat ik daar wil...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder