Reacties

Lekkere stoel in de woonkamer: is dat een relaxstoel? — 21 reacties

 1. Mijn man heeft een relaxstoel die je met je rug achterover duwt, er zit een bijpassend voetenbankje bij. Ooit opgehaald via de weggeefhoek, zo goed als nieuw.
  Ik heb een heerlijke relaxstoel met knopjes aan de binnenkant van de armleuning. Rugleuning kan naar achteren en het voeteneind ook. Hij kan ook een heel stuk omhoog zodat je er makkelijk uit kan, maar die functie gebruik ik nooit want dat heb ik niet nodig.
  Maarrrr, als ik smiddags als ik thuis kom gegeten heb en ik wil lekker onderuit met een boek in de stoel dan zorg ik dat ik mijn mobiel en de huistelefoon naast me heb liggen, want als de telefoon gaat kan ik niet direct uit de stoel springen om op te pakken, maar eerst moet ik het knopje indrukken zodat de stoel weer in normale stand komt en ik er fatsoenlijk uit kan. Het ruggedeelte doe ik nooit plat, maar een klein stukje zodat ik lekker kan lezen.
  Ook ik heb geluk gehad, een zoon heeft bij de stoelenboer gewerkt en deze was ingeruild oid en was ook zo goed als nieuw en mocht gratis mee!
  Het voordeel van man zijn stoel is dat je als de bel gaat of de telefoon ofzo dat je er direct uit op kan staan, ik moet geduld hebben tot het benengedeelte weer in geklapt is. We zijn allebei heel tevreden met onze eigen stoel en we willen niet ruilen en we zitten ook nooit in elkaars stoel omdat we onze eigen stoel het fijnst vinden.
  Naast deze 2 stoelen hebben we een 2 zits bank, geen plof bank, maar een goede degelijke van de plaatselijke meubelzaak, daar kochten we 2 jaar geleden ook 2 bijpassende fauteuils, bij, niet van die lompe, die zitten ook fijn, ze zijn niet verstelbaar. De beide relaxstoelen zijn ook geen lompe bakbeesten.

  • Wat fijn dat je zulke prettige stoelen hebt kunnen vinden voor weinig geld Denise. Ze klinken heerlijk moet ik zeggen! Het lijkt me heerlijk om daarin te gaan liggen en dan de stoel in precies de fijnste stand te zetten.

 2. Ik vind een relaxstoel een stoel waar je uren in kan zitten zonder moe te worden. Als je die gevonden hebt wil je hem nooit meer kwijt.

 3. Mijn lieve mooie hondenkind lag dolgraag in een lekkere stoel (of op de bank). Sinds ze er niet meer is, hebben we ook geen stoel meer in onze woonkamer.

 4. Mijn lekkere stoelen zijn zeker geen relaxstoelen. Stoelen met al die extra functies vind ik vaak lomp ogen en zijn niet mijn ding. Hoe lekker ze waarschijnlijk ook zitten...

 5. Ik heb geen relaxstoel. Behoor wel bij de doelgroep (74 jaar) maar heb nog nooit een ooglijke relaxstoel gezien! We hebben een moderne, kleurige inrichting en daar passen deze stoelen niet bij. Gelukkig hebben we wel hele fijne, moderne fauteuils maar niet met in/aangebouwd voetenbankje en geen knop om de rugleuning te verstellen.

 6. Zo een staop stoel daar zit ik wel aan te denken maar voorlopig doe ik het maar met mijn andere stoel waar ik ook heerlijk in kan zitten.

  P.s ik wilde reageren onder de linkz party maar ik kan het niet plaatsen. Dus als je het niet erg vind dan schrijf ik het hier. Wat leuk dat mijn hart vol bloemen gekozen is en in de schijnwerker is gezet. Maar ik ben gewoon Tine hoor en geen Catherine. Zo heet ik helemaal niet. Ik kan niet de url veranderen want dan ben ik alles kwijt. Dus plaats dan gewoon de naam van de website als je wilt. Vroeger beheerde we wel samen De mens en Natuur blogspot website maar door drukte in haar leventje en haar nieuwe baan ging dit niet meer. Alles wat er staat te lezen is dus slechts alleen van mijzelf Tine. Maar ik vind het echt leuk en nogmaals bedankt voor het posten.

 7. Ik zit eigenlijk altijd op de bank. Op mijn werk willen ze nieuwe stoelen en daar mogen wij in meebeslissen. Er zit ook een handmatige relaxstoel bij. DIe ligt heerlijk

 8. Oeh! Dat hondenstoeltje is wel heel leuk! Ik heb een stoel in mijn huiskamer zijn maar daar zit ik nooit in. Als ik wil relaxen ga ik op de bank zitten/hangen/liggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder