Reacties

Kan een relaxfauteuil een bank vervangen? — 43 reacties

 1. ik vind relaxfauteuils eerlijk gezegd veel te log, en zeker geen vervanging van een bank, hooguit van een gewone stoel. Op een bank kun je gestrekt liggen, dat lijkt me bij een dergelijke stoel geen goed idee, of je hebt een halve hernia.

 2. Als je ouder wordt is goed zitten steeds belangrijker. Ik had eerst een 2 en 3-zitsbank en heb de 3-zits weggedaan en fauteiul en voetenbakje genomen. Zo zit ik veel beter.
  Van het merk Farstrup zijn ze niet log, wel duur maar MP is altijd de oplossing

 3. Ik vind een relaxfauteuil niet echt een vervanging voor een bank... Maar dit komt vooral omdat mijn partner een drukke job heeft, daardoor zie ik hem zeer weinig en als ik hem dan zie vinden we het heerlijk om samen gezellige met een dekentje op de bank te zitten... Maar ik vind het wel erg leuk als extra stuk. :)

 4. Volgens mij heeft de relaxfauteuil nog een beetje een oudbollig image en sommige fauteuil zien er ook echt niet uit. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook een paar mooie relaxfauteuils verkrijgbaar. Maar voor nu houd ik het nog wel even op een bankstel ;)

 5. Ik vind dat een relaxfauteuil hartstikke leuk in huis kan staan, maar de bank zal 'ie hier nooit vervangen. Vind met z'n tweeën op de bank zitten toch een stuk gezelliger dan naast elkaar opgesteld op je eigen stoel.

 6. Lastig voor visite, twee stoelen! Maar een bank én een lekkere stoel is toch de ideale oplossing? Of de garage/zolder/whatever ombouwen tot tv/gameroom met die lekkere stoelen!

  • Meer mensen noemen 'visite' als complicatie : ) Ik had daar totaal niet aan gedacht moet ik zeggen. Maar keukenstoelen lijken me een goede oplossing hiervoor.

 7. Moest ik ooit een grotere living hebben, dan zou ik zeker zo eentje kopen. Net zoals jij doet dit mij denken aan friends. Die stoelen zijn zo leuk. Ik heb een lounge zetel. Dat is een zetel met aan de ene kant een heel breed stukje. Ideaal om te loungen.

 8. Heerlijk zo'n relax fauteuil, maar geen vervanging van een bank wat mij betreft. Ik zou deze eerder als stoel wegzetten. Een bank is veel gezelliger om lekker knus met zijn tweetjes op te zitten en ook veel makkelijker om met zijn allen op te zitten dan een kamer vol relax fauteuil ;)

 9. Juist de combinatie tussen een bank en een relaxfauteuil vind ik erg leuk! Zelf hebben we (nog) geen relaxfauteuil, maar 2 banken (een tweezitter en een 2,5 zits), ruimte voor een extra meubelstuk is er op dit moment niet. Maar... we spelen wel met de gedachte om daar binnen een paar jaar verandering in te brengen zodra deze banken niet meer zo mooi zijn.

 10. Haha leuk dat filmpje. Ik vind zulke fauteuils wel een toffe aanvulling op een bank maar zou het niet in plaats van doen - maar dat is natuurlijk heel persoonlijk, dat komt doordat wij met zijn 4en zijn en een kleine woning hebben dus dan is een ruime bank handiger.

 11. Zo'n stoel lijkt me absoluut lekker relax zitten en neemt inderdaad minder ruimte in dan een bank, maar toch zou ik ook altijd een bank erbij willen hebben. Gewoon omdat je daar echt lekker op kunt liggen en hangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder