Reacties

Wennen aan een nieuwe bank: 2 tot 4 weken — 9 reacties

 1. Ik zit eigenlijk zelden op de bank. De ene vind ik thuis wel prima, de andere niet zo. Maar verder hoor ik er niemand over klagen.

  Love As Always
  Dimario

 2. Wij hebben onverwacht anderhalf jaar geleden een nieuwe bank gekocht bij de plaatselijke meubelzaak. Daar was ik onverwachts even binnen gelopen om te kijken of ze daar net zo`n ladenkast als bij ikea hadden. Hadden ze niet. Tijdens het lopen door de showroom zag ik DE bank. De volgende dag, zaterdags, mijn man zowaar mee gekregen. Eerst heeft hij thuis de maten van de 2 oude banken gemeten en de plekken waar de nieuwe zou moeten komen. Tis maar goed dat hij zo secuur is want de bank was wat groter dan de oude bank. De winkelmevrouw ( heeft ons ook geholpen toen we de boel uitzochten voor ons trouwen 29,5 jaar geleden) radde aan om 1 bank en 2 losse fauteuils te nemen. De bank heeft een andere kleur dan de 2 stoelen. Een super aankoop!, Alles zit heerlijk, niet aan hoeven te wennen en het staat ook nog een heel mooi.

  • Wat fijn Denise! Dat zijn vaak ook de beste aankopen, die waar je zomaar tegenaan loopt. En heel slim van je man inderdaad om de boel eerst goed op te meten.

 3. Al die verkopers zijn leugenaars die jou iets willen verkopen. Met dat idee loop ik een winkel in als ik een nieuwe bank wil kopen. Ik zie ook zelden iemand die uitgebreid op een bank gaat liggen of een uur een boekje gaat lezen om te kijken hou de zit als je er wat langer op verblijft.

 4. Een bank online kopen zou ik geloof ik niet zo snel durven. Ik zou toch willen proefzitten. Ik zit nog steeds op mijn eerste bank. Die is inmiddels bijna 12 jaar oud en langzaam aan vervanging toe, maar ik kan me heel goed voorstellen dat een nieuwe bank dan even wennen gaat zijn.

 5. Ik heb ook een Ektorp bank, een driezitter en voldoet goed. Ik zit er bijna dagelijks 2 à 3 uren achter elkaar op. Destijds heb ik in de Ikea wel even "proefgezeten" op deze bank, hoewel ik vind dat een eerste indruk weinig zegt in verhouding tot de uren die ik er later op doorbracht. Toen ik veel pijn aan mijn beide heupen had door slijtage, merkte ik dat de bank voor die heupen toch wel erg laag was. Opstaan was moeilijk toen. Nu, met twee kunstheupen gaat dat weer prima!

  • Het is inderdaad lastig om op basis van zitten in een winkel zeker te weten dat een bank goed zit. Wat dat betreft vind ik het net zoals een schoolkeuze: je weet pas echt hoe het is als je eraan vast zit....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder