Zijn er mensen met problemen met lezen en reageren op Huisvlijt?

huisvlijtVan een Huisvlijt bezoeker kreeg ik het alarmerende bericht dat de blogposts op Huisvlijt er heel raar uitzien.

Hieronder een voorbeeld van de rare teksten die ze te zien krijgt:

‘Wist je je dat waspoeder op de manier manier in de bewaren is van belangrijk?

Wat dat dat is is waspoeder net koffie: als je de verpakking is je van een nette op kwaliteit, nu een eitje.’

Als ik zelf op Huisvlijt kijk, zie ik deze rare teksten niet.

Heb jij problemen met lezen/reageren van de posts op Huisvlijt?

Daarom mijn vraag:

Zijn er meer mensen die tegen (technische) problemen aanlopen op Huisvlijt?

En met technische problemen bedoel ik bijvoorbeeld teksten die er heel raar uitzien, en problemen met reageren op blogposts.

Meld problemen met Huisvlijt hieronder in de comments

Als je dit herkent, zou je dat dan willen vertellen in de comments? En als het kan ook erbij zeggen welke browser je gebruikt en of je Huisvlijt bezoekt op een mobieltje of op een desktop computer. En sinds wanneer de problemen zich voordoen.

Want dat vragen ze mij altijd als ik problemen rapporteer….

Met de juiste informatie kan ik sneller en beter om hulp vragen : )

N.B. Dit is geen uitnodiging om eens lekker los te gaan over eventueel teveel advertenties op Huisvlijt….

Alvast bedankt!

Similar Posts

44 Comments

 1. Ja, soms, dan wil je doorklikken maar komt er niks.
  Dan moet ik naar de site van jou voor het hele verhaal/post.

  1. Ik lees meestal op mijn telefoon. Een Android, wel up-to-date, dat weet ik zeker, Galaxy S22, ik lees de mail via Gmail dus valt onder Chrome.
   Ik krijg niet van die brokken en gemalen zinnen zoals jouw voorbeeld, maar bij “lees verder” komt er niks als ik daarop klik.
   Zie eerdere post!
   P.s. er zijn veel dingen in het leven die vele malen erger zijn hoor!

 2. Ik moet altijd als ik jouw site bezoek de cookies accepteren, zelfs als het vorige bezoek heel kort geleden was. Ik lees op een laptop en gebruik Chrome. Bij de bovenstaande rare zin lijkt het of het eerst in het Engels is vertaald en daarna terug in het Nederlands (ligt volgens mij niet aan jou).

 3. Via Edge kreeg ik je een tijd lang niet in beeld. Maar dan gebruikte ik opera. Dat ging goed. Nu weet ik,dat ik de cursor helemaal aan het eind van een balkje moet zetten en dan reageert je blog goed.

 4. Ik heb alleen dat ik mijn gegevens altijd opnieuw moet invullen. Daar kun jij wat aan doen in je settings.
  Verder geen problemen. Ja, mijn reactie staat er nooit als ik gereageerd heb :-) maar dat is een kleinigheid

  1. Hai John, ik heb het idee dat het me gelukt is om dit aan te passen. Als je een keer tijd hebt: zou je het willen proberen en laten weten of het nu makkelijker gaat?

 5. no problems here … behalve dan dat ‘lees verder ‘: dan krijg ik een blanco blad, maar als ik op de titel van de blogpost klik i.p.v. op ‘lees verder’ gaat het wél goed.

  1. Hoi Liesbeth, dankjewel voor het reageren op mijn vraag over technische problemen op Huisvlijt. Ik heb inmiddels contact gehad met de makers van mijn blog theme en zij hebben ernaar gekeken. Zij kunnen het probleem niet reproduceren en vermoeden daarom dat het in dit geval aan de computer/mobiel van de bezoeker zelf ligt.

   Ze geven als oplossing de browser cache verfrissen en/of het proberen met een ‘different internet connection.’

 6. Buiten dat WordPress een beetje veel van slag is en ik niets mag zeggen over reclame blijft er niet veel over, verder heb ik hetzelfde probleem als John. Maar het goede nieuws is reageren kan en mag ik nog.

 7. Ik moet heel vaak de cookie setting opnieuw aangeven op de ipad.

  Op de ipad en mijn telefoon (samsung) zie ik vaak je foto’s niet. Of maar een deel van je foto’s.
  Op andere sites heb ik deze problemen niet.

  1. Dankjewel voor deze feedback VeggiMo. Volgens mij is het me gelukt om dit te verbeteren voor je! Als het goed is krijg je deze cookie melding nu niet meer om de haverklap.

 8. Lees op Android. Ik moet soms heel erg lang langs een witte pagina scrollen voor ik bij het veld kom waar je commentaar kunt invoeren. Maaarr ligt dat wel aan Huisvlijt? Volgens mijn kinderen had ik al vier jaar geleden een nieuwe telefoon moeten nemen.

  1. Er is een periode geweest dat als ik op read more drukte niets te zien kreeg. Als ik dan op comment drukte kreeg ik wel je blog te zien. Maar dit is verleden tijd want als ik nu op read more druk krijg ik wel je blog te zien. Dus ik ben weer happy!

 9. Een paar dagen geleden had ik al een reactie gegeven dat ik niet meer op je blog kom lezen.

  Ik gebruik chrome op laptop.
  Ik heb nu even geteld en tussen de diverse paragraven komen 8 eclameblokken in zicht zijn inderdaad advertenties waarop ik de afgelopen weeek heb gezocht.
  Onderaan blijft een band met flitsende reclames meelopen en flikkert en is enorm irritant, kan hem ook niet wegklikken. Soms zit er rechtsboven een filmpje dat over kwart van scherm ligt en dat moet ik dan eerst wegklikken voor ik kan lezen.

  Tussendooor kom ik dan ook blokjes tegen die een plaatje en koptekst van vorige blogs tegen en een deel helemaal wit voor ik bij de reacties kom\

  En ik moet ook elke keer mijn naam en e-mail invullen als ik heb gereageeerd.

  Hoop dat je begrijpt hoe ik het schijf en ook waarom ik niet meer kwam lezen. Maar omdat je er een blog over maakte en dat zie ik dan in de leeslijst bij Aaf/Zuinigaan heb ik toch dit verhaal maar getyped.
  Advertenties zijn inkomsten voor je maar jagen dus ook mensen weg en niet iedereen meldt dat.

  1. en ik krijg ook nog de tekst van wie je bent wat je gestudeerd hebt ertussendoor ook behoorlijke lap tekst

  2. Dito hier. Ik mag er niks over zeggen maar ik doe het lekker wel. De hoeveelheid reclame is hoogst irritant en jaagt mensen weg. Dat geeft mij het gevoel dat je de reclame belangrijker vindt dan de inhoud en dan haak ik alvast af ….

 10. Het is wel zoeken naar wat jouw tekst en afbeeldingen is en wat reclame want dat is soms wel 90% van de pagina. Maar als je nog je inkomen genereert ga je ook niet snel voor minder reclame.

  Het maakt niet uit of ik lees op mijn Samsung A71 in Chrome of op mijn laptop in edge.

  Dus lees ik nu gewoon veel minder vaak. Las dagelijks nu nog 1 of 2x per maand omdat het zo lastig leest.

 11. Met het lezen van je berichten heb ik geen problemen. Met reageren wel. Mijn reacties zie ik niet altijd terug en soms wordt mijn reactie automatisch vertaald en dan krijg ik hele rare zinnen of woorden te zien. Dan denkt Google dat ik een Engels bericht geschreven heb en probeert dan de Nederlandse woorden opnieuw naar Nederlands te vertalen en dan krijg je dus vreemde zinnen. Dan moet ik bij ‘vertalen’ even ‘Nederlands’ aanklikken. Het heeft wel even geduurd voordat ik doorhad waar het nou precies misging. Bij WordPress reageer ik alleen maar vanaf mijn Asus laptop.

 12. Nergens last van. Xi wel dat erg veel ongure domeinen als doubleclick, amazon, ezoic, pzz? mij niet ter oge komen.

  Moet ook opnieuw m’n gegevens aanklikken. Echt hinderlijk is dat niet.

 13. je hebt wel veel reclame, dat vindt ik spijtig
  maar op je blog komen, invullen enz gaat goed
  maar ik moet wel telkens als mijn gegevens terug ingeven
  Een @->- voor U.

 14. Reageren zie ik ook niet er staan. Dan moet ik herladen van jou blog. Dan je zie soms weer. Ook in vullen is lastig bij jou name Email En website….. Lukt wel dan.

 15. Ha, ik kan weer reageren zonder alle poespas. Fijn! Ik ben wel verbaasd over het gemopper over advertenties. Neem een ADBlocker (gratis te downloaden) en je bent overal af. Voor jou waarschijnlijk minder leuk.

 16. Ik moet zoveel scrollen en klikken voordat ik inhoudelijk wat kan lezen of reageren dat het me tegen staat. Daarom kom ik hier weinig weer en geef ik zelden een reactie. Het lukt soms ook niet. Ik reageer via Android smartphone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.