Handdoekje voor in de wc

wc-handdoekje

Half oktober was ik jarig. Van mijn koffievriendinnen kreeg ik cadeaubonnen voor Bakker Bart, en een leuke handdoek om in de wc te hangen. Qua motief en kleur is hij exact waar ik van houd! Je ziet het in bovenstaande foto. Het doet goed als mensen je smaak blijkbaar goed kennen : ) Het handdoekje is van 100% katoen en kan volgens het label met wasadvies gewassen worden op 60 graden. Het doekje is van het merk Covers & Co. Er zit nog een handig lusje aan ook!

Lees ook mijn toilet tapes review, Hoogte toiletpot: wat is de optimale hoogte en Toilet inspiratie.

Wat heb jij in de wc hangen om handen te drogen?

 

Similar Posts

12 Comments

  1. Mooi hoor! Met dat handdoekje zou ik ook blij zijn. Het motiefje doet me een beetje denken aan Pip Studio. Ik heb momenteel een zacht roze handdoekje in de wc hangen.

  2. Vrolijk handdoekje! Op dit moment wordt onze wc verbouwd en hangt er helemaal niks. Als het toilet af is komt er denk ik een grijs of roze handdoekje.

  3. Effen gastendoekjes van de H.eMa. Donker maar kunnen wel op 60 graden worden gewassen, dat is een voorwaarde.
    Die gebloemde is net iets voor je! Leuk van ze, dat ze zo goed hebben opgelet wat bij je past.

  4. Nou, toen we hier kwamen wonen hadden we hele leuke handdoeken voor op het toilet, maar waar ze tegenwoordig zijn?!?!? Misschien binnenkort toch maar eventjes naar de Action oid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.