January kopje uit de Royal Albert Flower of the Month series

Gepost January 20, 2019 in Kringlopen / 7 Comments

January kopje Royal Albert Flower of the Month Series - Montrose - January - Snowdrops

Moet je kijken wat ik van één mijn buurvrouwen kreeg: een kopje met daarin de tekst January! Ik heb acuut mijn winterkopje in de kast opgeborgen, om deze maand recht te doen aan dit January kopje. Ik ben er superblij mee.

Royal Albert Flower of the Month Series: January

Dit January kopje maakt deel uit van de Royal Albert Flower of the Month Series. Januari heeft sneewvlokjes. Op de site van Royal Albert patterns vind je een overzicht van alle kopjes per maand. Hieronder zie je het schoteltje:

 

January kopje


7 responses to “January kopje uit de Royal Albert Flower of the Month series

  1. Baloo

    Is dit kopje nog ergens te koop ? Die van me moeder is gebroken na 30 jaar gebruik en zou graag een nieuwe voor der willen kopen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.