Reacties

Kijktip: The Marvelous Mrs. Maisel, een zonnige serie met een hoog musical gehalte — 29 reacties

  1. bij de makers van Gilmore girls was ik al om! dit moet wel goed zijn. Wij kijken nu Killing Eve, ik had me alleen vergist en nu moeten we tot zondag wachten tot het laatste deel.

  2. Ik vrees dat het mijn ding niet is. Voor mij liever wat spannender of wat meer actie. Die Amazon Prime ken ik eigenlijk niet. Sowieso kom ik al niet rond met alle dingen die ik op Netflix wil kijken..

  3. Ik heb geen Amazon, dus kan de serie niet kijken, maar wat je schreef over delen stand-up comedy, deed me terugdenken aan de serie Seinfeld, daar was dat ook altijd. Daar vond ik de stand up comedy altijd minst geslaagde deel aangezien het erg flauw was

  4. Ik ben niet zo weg van musicals, maar ik word wel warm van scènes die je laten denken aan de grote MGM-musicals van de jaren vijftig. Een vriendin van mij heeft Amazon Prime, ik zal het haar zeker aanraden. Bedankt voor de tip!

  5. Wat lachen! Erg leuk (ik heb de trailer bekeken). Na de Travelers kijken we nu naar You. Zelf kijk ik - als Huib weg is - naar Jane the Virgin. Leek mij heel flauw van te voren. Maar na 2 afleveringen ben ik toch best om. Deze serie (die jij aanbeveelt / waar je over schrijft) lijkt mij erg leuk!

    • You kijk ik ook met mijn man, en vind ik echt geweldig! Mijn man vindt hem wat minder helaas. Jane The Virgin ben ik gaan kijken maar ben ergens in eerste seizoen blijven steken. Hoewel het echt best leuk was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder