Reacties

Pas op voor proefabonnementen — 10 reacties

 1. Precies de reden dat ik geen proefabonnementen neem. En die stomme wijven aan de telefoon 'maar wilt u dan geen gratis blad?'.

  Nee dus, niet als dat een halve oplichting betekent.

 2. Ik heb af en toe een proefabonnement gehad, en zonder problemen. Ik neem alleen maar een abonnement dat automatisch ophoudt, en ik wil een bevestiging zwart op wit; dit herhaal ik ook specifiek wanneer het gesprek wordt opgenomen.

  Met sanoma/zester heb ik nog nooit problemen gehad wat dat betreft.

 3. O wat irritant zeg. Ik heb er een tijd over gedaan om de ECI op te zeggen. Toen ik er eindelijk van af was kreeg ik de één na de andere fantastische aanbieding zowel schriftelijk als telefonisch. Neeeeee!

 4. Ja, ik heb er ook last van als ik hem op groot scherm doe. lees alles dus klein. Anders staan er advertenties doorheen.

  groetjes Margreet

 5. Ik heb nu een proefabonnement op elsevier, die nam ik in april en loopt binnenkort af. Het waren 13 nummers.

  Ook heb ik dit jaar nog een proefabonnement op de volkskrant gehad. Stopte netjes na 15 weken. Kreeg enkele weken later wel een brief of ik een abonnement wilde, maar verder niet.

  Ik geef nooit mijn telefoonnummer als ik een abonnement neem. Of het nummer van een prepaid telefoonkaart die ik bijna altijd uit heb staan en alleen in geval van nood gebruik. Dus kunnen ze me niet bereiken.

  Geen last van de advertentie.

 6. Wij hadden dat gezeur met het TrosKompas. We moesten eerst een 'geldige' reden opgeven, waarom we wilde opzeggen. Ja, hallo, dat gaat die lui toch geen flikker aan.
  Na een half jaar belde ze met de vraag of we weer lid wilde worden en na een jaar belde ze weer. En deze keer zouden we een gratis bedovertrek-set krijgen. *zucht*

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>