Reacties

Huis aan huis bladen op het platteland! — 14 reacties

    • Dat vroeg ik me dus ook al af Renske, maar ik kan hier bij mij in de buurt nergens een website vinden waar ik het huis aan huis blad online kan lezen helaas.

  1. Ik lees ze eigenlijk zelden zit er dus over na te denken om mijn ja/nee sticker te veranderen in een nee/nee sticker. De paar keer dat ik ze doorbladerde viel me op dat het eigenlijk voor 75 % reclame is wat er in staat. Ik snap waarom dat is maar vind dat toch zonde van het papier.

  2. Ik heb ook een nee-nee sticker. Ik kreeg zo veel krantjes. In mijn vorige woonplaats kon je een krantje bij de supermarkt meenemen, dat vond ik wel handig. Om toch op de hoogte te blijven van het plaatselijke nieuws. Ik blijf nu op de hoogte door diverse fb pagina's.

  3. Bij mij gaan ze meestal ongelezen in de papierbak. Wat dat betreft zou dit voor mij een goede optie zijn. Ik zou 'm alleen pakken als ik zin heb. Best een mooie oplossing, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder