Huis aan huis bladen op het platteland!

huis aan huis bladen

In de kranten lees ik voortdurend over personeelsgebrek. Datzelfde gebrek heeft ook gevolgen voor de huis aan huis bladen bij ons.

Er is namelijk geen bezorger voor de huis aan huis bladen.

Gelukkig hebben ze hiervoor een creatieve oplossing bedacht.

Huis aan huis bladen op het platteland nieuwe stijl

Op een centraal punt in de omgeving staat op donderdagochtend een plastic container, en daar kun je de huis aan huis bladen ophalen. Ik vind het wel een grappig gezicht!

huis aan huis bladen

huis aan huis bladen

Huis aan huis bladen bezorgen

Mijn middelste zoon heeft nog een tijde huis aan huis bladen bezorgd. Dat was altijd op woensdagmiddag. Huis aan huis bladen bezorgen is een leuke manier om als 12- of 13 jarige een zakcentje bij te verdienen.

Als moeder ben ik erg fan van dit soort baantjes omdat:

  • Je kind beweegt
  • Je kind komt in de buitenlucht
  • Je kind verdient geld, en leert daardoor de waarde van geld kennen

Mijn oudste zoon had om die redenen ooit een folderwijk!

Huis aan huis bladen lezen

Huis aan huis bladen worden best goed gelezen blijkt uit onderzoek van Nipo! Volgens hen leest maar liefst 68% minstens de helft van een huis aan huis blad! En gemiddeld wordt er 16 minuten in gelezen!

Ik ben daarom eigenlijk een beetje verbaasd dat er geen online huis aan huis bladen zijn...

Leestips

Lees jij huis aan huis bladen?

Similar Posts

14 Comments

  1. Ik lees ze eigenlijk zelden zit er dus over na te denken om mijn ja/nee sticker te veranderen in een nee/nee sticker. De paar keer dat ik ze doorbladerde viel me op dat het eigenlijk voor 75 % reclame is wat er in staat. Ik snap waarom dat is maar vind dat toch zonde van het papier.

  2. Ik heb ook een nee-nee sticker. Ik kreeg zo veel krantjes. In mijn vorige woonplaats kon je een krantje bij de supermarkt meenemen, dat vond ik wel handig. Om toch op de hoogte te blijven van het plaatselijke nieuws. Ik blijf nu op de hoogte door diverse fb pagina's.

  3. Het is een goede tusse oplossinf, of toch blijvend.
    Mijn kinderen hebben vroeger folders gelopen, maar daar komt nu ook de klad in. Hans

  4. Bij mij gaan ze meestal ongelezen in de papierbak. Wat dat betreft zou dit voor mij een goede optie zijn. Ik zou 'm alleen pakken als ik zin heb. Best een mooie oplossing, vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.