Reacties

Tijdschrift Genoeg: van Vrekken krant in 1992 tot magazine! — 15 reacties

 1. Ik neem ieder jaar een ander tijdschrift en heb zo ook de Geneg een jaar gehad.
  Vond het een leuk blad maar na dat jaar had ik wel het idee dat alles al eens langs geweest was. Dit vind ik bij veel tijdschriften.

 2. Ik ben enorm fan van de vrekkenkrant en ben ook in het bezit van de vrekkenkrant compleet. Genoeg vind ik ook wel leuk, het leukste vind ik de rubriek waarin je in iemand zijn huishoudboekje kijkt. Maar ik vind de prijs aan de hoge kant. Ik koop meestal oude nummers of ik vraag ze cadeau.

 3. Ik heb een abonenment op de Vrekkenkrant gehad en een paar jaar op Genoeg, maar de onderwerpen boeide me steeds minder en minder. Sterker nog, ik las bijna niets meer. Heel af en toe heb ik een los exemplaat gekoecht en dat bewees alleen maar dat ik achter mijn eerder genomen besluit sta.
  Tegenwoordig koop ik af en toe in de kringlopen boeken over tips voor een euo of minder.

 4. Dankjewel voor deze update! Alles over bezuinigen was denk ik al vaak genoeg behandeld en dan moet je een andere koers gaan varen. Overigens heb ik onlangs mijn complete serie Vrekkenkranten plus nog een aantal Genoeg magazines van afgelopen jaren, voor €60,= verkocht.....ik vind het dat wel waard. Dat geld verdien je makkelijk terug :) Groeten!

 5. Ik realiseer me nu dat ik al sinds 2004 een abonnement heb - heb ik mezelf cadeau gedaan na mijn afstuderen. Ik vond (vind?) het een inspirerend blad - veel meer dan de Flow, waar ik helemaal niets mee heb. Ik weet nog niet wat ik van de nieuwe Genoeg vind - ik vond het altijd zo leuk om eens in de twee maanden naar uit te kijken, maar nu verschijnt het wel erg weinig, en is het wel een heleboel leeswerk ineens.

  Overigens is het een blad waar ik heel bewust een abonnement op heb, omdat ik het belangrijk vind dat het wordt gemaakt - net als bij de krant, en de Opzij. Andere tijdschriften lees ik wel in de bieb, als ik eens zin heb.

 6. Ik zal hem weer eens lenen bij de bieb. Ik heb jaren een abonnement gehad en ik vond het blad toch steeds minder interessant worden. De begintijd van Genoeg vond ik het leukst.
  Af en toe lees ik hem nog wel, maar dan dus van de bieb.
  En nu met al die consuminderblogs is de behoefte aan zo'n blad bij mij niet meer zo groot.

  • Zou het kunnen dat je op een gegeven moment alle belangrijke informatie al weet, en dat zo'n blad daardoor minder boeiend wordt? Destijds was de Vrekkenkrant geloof ik echt wel vernieuwend.

   Nu zijn er inderdaad veel consuminderblogs en boeken over zuinig leven. Er is veel meer informatie over en het is gangbaarder geworden.

  • Het ligt ook wel aan de redacteur. Ik vond Hanneke van Veen en Jeanine Schreurs de beste Genoegs maken

 7. Ja dat denk ik wel,alle tips en tricks ken je zo langzamerhand toch wel?

  De vrekkenkrant heb ik verslonden tot ze met die slaapzakken of huiskleden kwamen,de verwarming op nul gezellig!;)

  En een beetje adverteren mag,een blad uitgeven kost geld ,een gratis blog niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder