Reacties

Trekpleister klantenservice — 10 reacties

 1. inderdaad een goed verhaal. Heb ik dus ook regelmatig, zulke dingen. En dan slaat dus altijd de twijfel toe he, bij de kassa.. had ik het wel goed gelezen? Of ik zie het pas als ik thuis ben.. Ja, en ik ben vroeger ook kassameisje geweest, dan krijg je alle shit over je heen van alles wat er mis is in de winkel. Maar goed, je moet wel beleefd blijven, klant is koning. Dat mankeert er nogal es aan tegenwoordig.. erger ik me ook aan.
  Maar jij kunt in iedergeval je haar gaan kleuren :-)

 2. Heel mooi :)
  Mensen denken dat 'klagen' geen nut heeft. Maar dat heeft het wel degelijk. En als je nooit iets zegt, weet het bedrijf ook niet dat er onvrede is. :D
  Heel goed gedaan dus! :D

 3. De trekpleister heeft wel vaker deze verwarringen,ik had het laatst met lipbalsum alle lipspul behalve die ik wilde.. terwijl er toch echt stond ALLE!
  ik heb het ook niet gekocht

 4. Goed van je Nicole!
  Ik was gisteren in Het Kruidvat om mijn , naar het in de folder zeggende vertrouwde wc papier, te gaan halen. Drie pakken voor 5 euro. En aangezien er rollen doorheen vliegen was ik happy met dze aanbieding. Maar wat schetst mijn verbazing. In de vertrouwde verpakking zit een heel ander wc papier. Ik ga natuurlijk mijn beklaag halen bij de cassieres. Tja mevrouw inderdaad er staan geen bloemetjes meer op... Tja die bloemetjes die kunnen mij niet veel schelen maar wel dat het papíer er veel dunner uitziet. Woest heb ik de winkel verlaten. Ik voel me op de 1 of andere manier genaaid. Misschien moet ik ook een mail gaan sturen..
  groetjes Mirjam
  ps. haarkleuringen zijn erg giftig neem gewoon Henna poeder je weet wel zo,n koeievlaai op je kop..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>