Trekpleister klantenservice

trekpleister klantenservice

Wat zijn jouw ervaringen met de Trekpleister klantenservice?

Hieronder de mijne!

Trekpleister klantenservice ervaring

Mijn wiskundeleraar op de middelbare school vertelde graag smakelijke anekdotes in plaats van dat hij les gaf. Dit tot mijn groot genoegen, want van wiskunde had ik weinig kaas gegeten. Zo vertelde hij bijvoorbeeld dat mensen best kunnen vliegen: gewoon een kwestie van uit een vliegtuig springen en je lichaam in de juiste houding wringen.

Welke houding dat precies was, wist hij niet, maar dat het kón, daarvan was hij overtuigd.

Voor een appel en een ei

Maar het is zijn anekdote over een appel en een ei waaraan ik deze week plotseling moest denken. Deze ging over reclame in winkels, en hoe ooit een drankwinkel de verkoop promootte door te stellen dat de flessen wijn weg gingen voor een appel en een ei. Een leipe klant hield ze aan hun woord, en maakte er een heuse halszaak van. Uiteindelijk kreeg hij inderdaad zijn fles wijn voor een appel en een ei.

Trekpleister actie: Gühl kleurspoeling met 4 euro korting

Daaraan moest ik denken toen ik bij de Trekpleister een flesje Gühl kleurspoeling wilde kopen met vier euro korting.
‘Alle Gühl producten met vier euro korting!’ hing op grote borden in de winkel.
Dus toen de kassière mij om zeven euro vroeg, in plaats van de beloofde drie, was ik onaangenaam verrast.
‘De actie geldt alleen voor de intensieve kleuringen,’ zei ze bits.
‘Maar in de winkel staat dat de korting voor het gehele assortiment geldt,’ sputterde ik, want ik oefen om assertiever te zijn.

Trekpleister kassière: ‘Waar staat dat dan?!’

‘Waar staat dat dan?’ vroeg de kassière op een toon alsof ik zojuist had verteld dat de aarde plat was.
Ik ging haar een beetje onzeker voor naar de reclame, maar het stond er gelukkig nog steeds: ‘Vier euro korting op het gehele Gühl assortiment.’
‘Toch hoort het niet bij de actie!’ zei de kassière schouderophalend.
‘Dan vind ik die reclame wel erg verwarrend,’ sprak ik verbouwereerd. ‘Misschien een tip om dat de volgende keer erbij te zetten?’
De kassière keek me koeltjes aan.
‘Dan hoef ik de verf ook niet!’ verklaarde ik, nu toch een beetje boos over de onaangename behandeling.

Trekpleister klantenservice

Dit voorval deed me denken aan mijn wiskundeleraar en zijn appel-en-een-ei-anekdote. En ik bedacht, dat technisch gezien, ze het product voor de beloofde drie euro hadden moeten verkopen. Ik besloot de Trekpleister klantenservice te benaderen met mijn verhaal.

Vandaag kreeg ik keurig antwoord van de Trekpleister klantenservice

‘Hartelijk dank voor uw e-mail. de actie geldt inderdaad op het gehele guhl haarkleuring assortiment. maar dan wel de intensieve haarkleuring en niet de uitwasbare. wij begijpen wel dat dit voor verwarring kan zorgen. u mag dan ook alsnog op vertoon van deze e-mail 1 uitwasbare haarverf van guhl kopen met 4 euro korting. onze excuses voor het ongemak.’

Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn.

Een keurig en vriendelijk mailtje.
De Trekpleister klantenservice biedt goede service.
Nu de kassières nog.

Leestips

De Trekpleister folder

Kaya sieraden klantenservice review

Wat zijn jouw ervaringen met de Trekpleister klantenservice?

Bron afbeelding: Donald Trung, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Similar Posts

10 Comments

 1. inderdaad een goed verhaal. Heb ik dus ook regelmatig, zulke dingen. En dan slaat dus altijd de twijfel toe he, bij de kassa.. had ik het wel goed gelezen? Of ik zie het pas als ik thuis ben.. Ja, en ik ben vroeger ook kassameisje geweest, dan krijg je alle shit over je heen van alles wat er mis is in de winkel. Maar goed, je moet wel beleefd blijven, klant is koning. Dat mankeert er nogal es aan tegenwoordig.. erger ik me ook aan.
  Maar jij kunt in iedergeval je haar gaan kleuren :-)

 2. Heel mooi :)
  Mensen denken dat ‘klagen’ geen nut heeft. Maar dat heeft het wel degelijk. En als je nooit iets zegt, weet het bedrijf ook niet dat er onvrede is. :D
  Heel goed gedaan dus! :D

 3. De trekpleister heeft wel vaker deze verwarringen,ik had het laatst met lipbalsum alle lipspul behalve die ik wilde.. terwijl er toch echt stond ALLE!
  ik heb het ook niet gekocht

 4. Hiep hiep hoera! Goed van je dat je dat mailtje gestuurd hebt!! Soms valt het niet mee om voor jezelf op te komen maar dit soort dingen doen je zelfvertrouwen groeien.
  Groetjes van Ester

 5. Goed zo! En ook goed dat je traint in het assertiever zijn, als de rest van de wereld dan traint om vriendelijker te worden zijn we al een heel eind..

 6. Goed van je Nicole!
  Ik was gisteren in Het Kruidvat om mijn , naar het in de folder zeggende vertrouwde wc papier, te gaan halen. Drie pakken voor 5 euro. En aangezien er rollen doorheen vliegen was ik happy met dze aanbieding. Maar wat schetst mijn verbazing. In de vertrouwde verpakking zit een heel ander wc papier. Ik ga natuurlijk mijn beklaag halen bij de cassieres. Tja mevrouw inderdaad er staan geen bloemetjes meer op… Tja die bloemetjes die kunnen mij niet veel schelen maar wel dat het papíer er veel dunner uitziet. Woest heb ik de winkel verlaten. Ik voel me op de 1 of andere manier genaaid. Misschien moet ik ook een mail gaan sturen..
  groetjes Mirjam
  ps. haarkleuringen zijn erg giftig neem gewoon Henna poeder je weet wel zo,n koeievlaai op je kop..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.