Trekpleister folder gezocht? Hier vind je hem!

Trekpleister folder

Op zoek naar de Trekpleister folder?

Die vind je op trekpleister.nl/folders!

Je kunt je daar ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Dan houdt Trekpleister je op de hoogte.

De Trekpleister folder

De Trekpleister folder heet ook wel Koopjeskrant. Als je hem niet in je brievenbus krijgt, kun je hem online doorbladeren. Dat gaat heel eenvoudig door op het driehoekje aan de rechterkant te klikken. Als je daar met de muis op klikt slaat de bladzijde vanzelf om. De aanbiedingen in de Trekpleister folder lopen doorgaans van dinsdag tot en met zondag, oftewel 5 tot 6 dagen.

Trekpleister folder deze week

De meest recente Trekpleister folder van deze week kun je ook vinden op trekpleister.nl/folders

Hieronder een blogpost over de folders van deze winkelketen die ik schreef in 2011. Destijds kreeg ik de folder nog in mijn brievenbus.

Onze expert adviseert: ‘Gebruik een deo die bij u past!’

Trekpleister folder

De Trekpleister laat in hun folder regelmatig ‘experts’ aan het woord. Goedlachse medewerkers van de Trekpleister die een advies geven. Deze week adviseert ene Mariska Rolleman:

‘Gebruik een deodorant die bij u past!’

Zo gewoon zijn ze bij de Trekpleister, dat Mariska’s adres er gewoon bij staat: Herenstraat 25 in Raalte. Je zou als het ware even bij haar op de koffie kunnen gaan, met je nieuwe, passende deodorant!

Op de koffie bij Mariska Rolleman in Raalte?

Maar als je er de digitale telefoongids op na slaat, blijkt er helemaal geen Mariska Rolleman in Raalte te wonen. Hoopvol biedt de gids ene ‘Grolleman’ aan, maar die woont dan weer op een heel ander adres. Mariska Rolleman góógelen geeft wel resultaat! Maar dat resultaat blijkt de Trekpleister folder… Ik zou de mensen van de Trekpleister willen toeroepen:

‘Hoe dom denken jullie eigenlijk dat wij zijn?’

Neem nou de fotostripjes waarin onder andere een moeder en dochter een serieuze conversatie hebben over de ‘keiharde actieweken’, waarin ze elkaar aansporen snel te gaan consumeren!

Voor de volgende folder zou ik willen voorstellen: zet er eens een mannelijke expert in! Noem hem Meneer Bolleboos en laat hem adviseren:

‘Koop een ronde bal!’

Trekpleister

Overigens heb ik hier in de buurt geen Trekpleister winkels meer helaas. Dat vind ik jammer, want ik vond het altijd het iets nette broertje van de rommelige Kruidvat. Wil jij weten of er een filiaal bij jou in de buurt zit? Vul dan je postcode in op trekpleister.nl/winkelzoeker en ze laten zien waar de dichtstbijzijnde winkel is.

Trekpleister folder 2021

Anno 2021 is de folder van Trekpleister veranderd. Hij is anders qua vorm, en de maffe fotostripjes zijn er niet meer.

Maar zal ik eens wat bekennen?

Ik mis die stripjes stiekem een beetje.

Want ze hadden iets kneuterigs en gezelligs!

N.B. De DM drogist in Duitsland is nog steeds mijn favoriete drogist als het gaat om vriendelijke prijzen. De winkel Medikamente die Grenze is ook geweldig voor koopjes.

Wat vind jij van Trekpleister in vergelijking met Kruidvat?

Similar Posts

40 Comments

 1. hahahahaha, ik kan me helemaal vinden in je blog. Vooral de dialogen tussen moeder en dochter, slaan echt alles. Ik heb nooit z’n gesprek met mijn moeder! hahaha.

  Fijn weekend.
  Liefs, Karin

 2. Ha, da’s een grappig begin van de dag! Inderdaad hoe dom denken ze nu dat mensen zijn? En toch… mensen laten zich ook graag bedotten. Je hebt bijvoorbeeld ook van die folders/magazines van supermarkten die ook klanten aan het woord laten. Dan lees je van die zinloze teksten als “ja, het is hier altijd zo heerlijk winkelen”. Alsof het je iets kan schelen hoe het win kelt in Lutjebroek, terwijl jezelf in Rotterdam woont. Duh….

 3. Ja wat een onzin. Ik zoek altijd alleen de produkten die ik altijd gebruik en zijn ze dan goedkoper dan koop ik ze maar geen andere dingen.

 4. Dat niet iedereen in de telefoongids staat had ik ook bedacht, maar dat zijn meestal mensen die hun adresgegevens privé willen houden.

  Dus in dit geval leek me dat niet van toepassing, aangezien het adres in een landelijke folder staat.

  Maar dat dit het Trekpleister adres is verklaart het!

 5. Geen folders voor mij, ik heb een lekkere ‘nee’ sticker op de bus. Scheelt een berg papier, goed voor het milieu en mijn knip. Want al die verleidingen hoef ik zo niet te weerstaan!

 6. Ik trap sowieso nooit in die gemaakte vrolijkheid. Ik vind de ‘stripverhaaltjes’ in die folder dan ook hilarisch. Net als de radioreclame van Kruidvat, die overdreven stem van die vrouw! Zeer irritant en ik ga er juist NIET door naar die winkel, eigen schuld, dikke bult.

 7. Het zou ook niet veilig zijn tegenwoordig (helaas) om met naam, toenaam en adres ergens genoemd te worden. Komen er weer woedende klanten lang die niet tevreden zijn over het product. ;-)

 8. Ik kom er echt nooit, misschien dat ik er 3x ben geweest, in Almere hebben we er wel eentje, maar de Kruidvat is daar groter een paar meter verderop. Overigens bij de Etos kom ik ook bijna nooit.

  Het is maar net wat op loopafstand in je buurt zit, en dat is hier toch nog altijd het Kruidvat, zowel hier in Drachten als in Almere.

  X

 9. Hier is de Kruidvat juist een netjes en is de trekpleister een rommeltje, nu kom ik hier ook erg weinig, wat het zit in een ander dorp en de Kruidvat hier om de hoek, maar die heeft zeker mijn voorkeur en hiervan zoek ik ook vaak de folder op online.

 10. Ik kom nooit haast trekpleister. In de stad hebben 1 staan. Niet zo lang geleden is daar gekomen. Als het alles voor bij is met corona toestanden. Ga ik wel keertje heen. Vaak hebben in aanbieding.

 11. Trekpleister is absoluut niet mijn winkel. Ik denk dat ik er de afgelopen tien jaar één keer ben geweest. Ik vind het er (geloof het of niet) nog rommeliger dan bij het Kruidvat. Dus nee, ik sla ‘m graag over.

 12. We hebben hier wel een Trekpleister, maar ik kom er nooit. Meestal ga ik naar de Etos en eigenlijk nog liever naar de Rossmann in Duitsland.

 13. Ik ga liever naar de Kruidvat dan naar de Trekpleister, maar mijn favoriete drogist is en blijft toch wel de DM in Duitsland. ;)

 14. Hahaha, ik houd van jouw artikelen. En dat verhaal over die Mariska Rolleman ;)…
  Horen Trekpleister en Kruidvat eigenlijk niet bij elkaar? Hoe dan ook. Ik kwam vaker bij Kruidvat dan bij Trekpleister al nam mama – toen ze nog leefde – altijd de folders van Trekpleister voor mij mee.

 15. Ik kom eigenlijk nooit bij de trekpleister, niet direct in de buurt. Maar ik houd van koopjes, ik kijk daarom folders. Goeie aanbieding en lang houdbaar, ideaal. Ik kom weinig in Duitsland, maar dan ga ik ook naar de dm.

 16. Ik ben niet zo van de trekpleister.. ik hou misschien meer van het rommelige in de kruidvat haha! Maar misschien ook omdat onze trekpleister best klein is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.