Trekpleister folder

De Trekpleister laat in hun folder regelmatig ‘experts’ aan het woord. Goedlachse medewerkers van de Trekpleister die een advies geven. Deze week adviseert ene Mariska Rolleman: ‘Gebruik een deodorant die bij u past!’

Zo gewoon zijn ze bij de Trekpleister, dat Mariska’s adres er gewoon bij staat: Herenstraat 25 in Raalte. Je zou als het ware even bij haar op de koffie kunnen gaan, met je nieuwe, passende deodorant!

Maar als je er de digitale telefoongids op na slaat, blijkt er helemaal geen Mariska Rolleman in Raalte te wonen. Hoopvol biedt de gids ene ‘Grolleman’ aan, maar die woont dan weer op een heel ander adres. Mariska Rolleman góógelen geeft wel resultaat! Maar dat resultaat blijkt de Trekpleister folder…

Ik zou de mensen van de Trekpleister willen toeroepen: ‘Hoe dom denken jullie eigenlijk dat wij zijn? Neem nou de fotostripjes waarin onder andere een moeder en dochter een serieuze conversatie hebben over de ‘keiharde actieweken’, waarin ze elkaar aansporen snel te gaan consumeren!

Voor de volgende folder zou ik willen voorstellen: zet er eens een mannelijke expert in, die adviseert om een rónde bal te kopen.

Wat vind jij van de Trekpleister folder?

Reacties op Trekpleister folder

  1. Ha, da’s een grappig begin van de dag! Inderdaad hoe dom denken ze nu dat mensen zijn? En toch… mensen laten zich ook graag bedotten. Je hebt bijvoorbeeld ook van die folders/magazines van supermarkten die ook klanten aan het woord laten. Dan lees je van die zinloze teksten als “ja, het is hier altijd zo heerlijk winkelen”. Alsof het je iets kan schelen hoe het win kelt in Lutjebroek, terwijl jezelf in Rotterdam woont. Duh….

  2. Dat niet iedereen in de telefoongids staat had ik ook bedacht, maar dat zijn meestal mensen die hun adresgegevens privé willen houden.

    Dus in dit geval leek me dat niet van toepassing, aangezien het adres in een landelijke folder staat.

    Maar dat dit het Trekpleister adres is verklaart het!

  3. Geen folders voor mij, ik heb een lekkere ‘nee’ sticker op de bus. Scheelt een berg papier, goed voor het milieu en mijn knip. Want al die verleidingen hoef ik zo niet te weerstaan!

  4. Ik trap sowieso nooit in die gemaakte vrolijkheid. Ik vind de ‘stripverhaaltjes’ in die folder dan ook hilarisch. Net als de radioreclame van Kruidvat, die overdreven stem van die vrouw! Zeer irritant en ik ga er juist NIET door naar die winkel, eigen schuld, dikke bult.

  5. Het zou ook niet veilig zijn tegenwoordig (helaas) om met naam, toenaam en adres ergens genoemd te worden. Komen er weer woedende klanten lang die niet tevreden zijn over het product. 😉

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.