Reacties

Trekpleister folder gezocht? Hier vind je hem! — 40 reacties

 1. Ha, da's een grappig begin van de dag! Inderdaad hoe dom denken ze nu dat mensen zijn? En toch... mensen laten zich ook graag bedotten. Je hebt bijvoorbeeld ook van die folders/magazines van supermarkten die ook klanten aan het woord laten. Dan lees je van die zinloze teksten als "ja, het is hier altijd zo heerlijk winkelen". Alsof het je iets kan schelen hoe het win kelt in Lutjebroek, terwijl jezelf in Rotterdam woont. Duh....

 2. Dat niet iedereen in de telefoongids staat had ik ook bedacht, maar dat zijn meestal mensen die hun adresgegevens privé willen houden.

  Dus in dit geval leek me dat niet van toepassing, aangezien het adres in een landelijke folder staat.

  Maar dat dit het Trekpleister adres is verklaart het!

 3. Geen folders voor mij, ik heb een lekkere 'nee' sticker op de bus. Scheelt een berg papier, goed voor het milieu en mijn knip. Want al die verleidingen hoef ik zo niet te weerstaan!

 4. Ik trap sowieso nooit in die gemaakte vrolijkheid. Ik vind de 'stripverhaaltjes' in die folder dan ook hilarisch. Net als de radioreclame van Kruidvat, die overdreven stem van die vrouw! Zeer irritant en ik ga er juist NIET door naar die winkel, eigen schuld, dikke bult.

 5. Het zou ook niet veilig zijn tegenwoordig (helaas) om met naam, toenaam en adres ergens genoemd te worden. Komen er weer woedende klanten lang die niet tevreden zijn over het product. ;-)

 6. Ik kom er echt nooit, misschien dat ik er 3x ben geweest, in Almere hebben we er wel eentje, maar de Kruidvat is daar groter een paar meter verderop. Overigens bij de Etos kom ik ook bijna nooit.

  Het is maar net wat op loopafstand in je buurt zit, en dat is hier toch nog altijd het Kruidvat, zowel hier in Drachten als in Almere.

  X

 7. Hier is de Kruidvat juist een netjes en is de trekpleister een rommeltje, nu kom ik hier ook erg weinig, wat het zit in een ander dorp en de Kruidvat hier om de hoek, maar die heeft zeker mijn voorkeur en hiervan zoek ik ook vaak de folder op online.

 8. Ik kom nooit haast trekpleister. In de stad hebben 1 staan. Niet zo lang geleden is daar gekomen. Als het alles voor bij is met corona toestanden. Ga ik wel keertje heen. Vaak hebben in aanbieding.

 9. Trekpleister is absoluut niet mijn winkel. Ik denk dat ik er de afgelopen tien jaar één keer ben geweest. Ik vind het er (geloof het of niet) nog rommeliger dan bij het Kruidvat. Dus nee, ik sla 'm graag over.

 10. Hahaha, ik houd van jouw artikelen. En dat verhaal over die Mariska Rolleman ;)...
  Horen Trekpleister en Kruidvat eigenlijk niet bij elkaar? Hoe dan ook. Ik kwam vaker bij Kruidvat dan bij Trekpleister al nam mama - toen ze nog leefde - altijd de folders van Trekpleister voor mij mee.

 11. Ik kom eigenlijk nooit bij de trekpleister, niet direct in de buurt. Maar ik houd van koopjes, ik kijk daarom folders. Goeie aanbieding en lang houdbaar, ideaal. Ik kom weinig in Duitsland, maar dan ga ik ook naar de dm.

 12. Ik ben niet zo van de trekpleister.. ik hou misschien meer van het rommelige in de kruidvat haha! Maar misschien ook omdat onze trekpleister best klein is

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder