Trekpleister folder gezocht? Hier vind je hem!

Trekpleister folder

Op zoek naar de Trekpleister folder?

Die vind je op trekpleister.nl/folders!

Je kunt je daar ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Dan houdt Trekpleister je op de hoogte.

De Trekpleister folder

De Trekpleister folder heet ook wel Koopjeskrant. Als je hem niet in je brievenbus krijgt, kun je hem online doorbladeren. Dat gaat heel eenvoudig door op het driehoekje aan de rechterkant te klikken. Als je daar met de muis op klikt slaat de bladzijde vanzelf om. De aanbiedingen in de Trekpleister folder lopen doorgaans van dinsdag tot en met zondag, oftewel 5 tot 6 dagen.

Trekpleister folder deze week

De meest recente Trekpleister folder van deze week kun je ook vinden op trekpleister.nl/folders

Hieronder een blogpost over de folders van deze winkelketen die ik schreef in 2011. Destijds kreeg ik de folder nog in mijn brievenbus.

Onze expert adviseert: ‘Gebruik een deo die bij u past!’

Trekpleister folder

De Trekpleister laat in hun folder regelmatig ‘experts’ aan het woord. Goedlachse medewerkers van de Trekpleister die een advies geven. Deze week adviseert ene Mariska Rolleman:

‘Gebruik een deodorant die bij u past!’

Zo gewoon zijn ze bij de Trekpleister, dat Mariska’s adres er gewoon bij staat: Herenstraat 25 in Raalte. Je zou als het ware even bij haar op de koffie kunnen gaan, met je nieuwe, passende deodorant!

Op de koffie bij Mariska Rolleman in Raalte?

Maar als je er de digitale telefoongids op na slaat, blijkt er helemaal geen Mariska Rolleman in Raalte te wonen. Hoopvol biedt de gids ene ‘Grolleman’ aan, maar die woont dan weer op een heel ander adres. Mariska Rolleman góógelen geeft wel resultaat! Maar dat resultaat blijkt de Trekpleister folder… Ik zou de mensen van de Trekpleister willen toeroepen:

‘Hoe dom denken jullie eigenlijk dat wij zijn?’

Neem nou de fotostripjes waarin onder andere een moeder en dochter een serieuze conversatie hebben over de ‘keiharde actieweken’, waarin ze elkaar aansporen snel te gaan consumeren!

Voor de volgende folder zou ik willen voorstellen: zet er eens een mannelijke expert in! Noem hem Meneer Bolleboos en laat hem adviseren:

‘Koop een ronde bal!’

Trekpleister

Overigens heb ik hier in de buurt geen Trekpleister winkels meer helaas. Dat vind ik jammer, want ik vond het altijd het iets nette broertje van de rommelige Kruidvat. Wil jij weten of er een filiaal bij jou in de buurt zit? Vul dan je postcode in op trekpleister.nl/winkelzoeker en ze laten zien waar de dichtstbijzijnde winkel is.

Trekpleister folder 2021

Anno 2021 is de folder van Trekpleister veranderd. Hij is anders qua vorm, en de maffe fotostripjes zijn er niet meer.

Maar zal ik eens wat bekennen?

Ik mis die stripjes stiekem een beetje.

Want ze hadden iets kneuterigs en gezelligs!

N.B. De DM drogist in Duitsland is nog steeds mijn favoriete drogist als het gaat om vriendelijke prijzen. De winkel Medikamente die Grenze is ook geweldig voor koopjes.

Wat vind jij van Trekpleister in vergelijking met Kruidvat?

40 Comments

  1. Anonymous
  2. Ineke
  3. An
  4. Jouvence
  5. Corrina
  6. Mandy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh