Medikamente die Grenze: Green Soap 1 euro per stuk!

medikamente die grenze

Zaterdag ging ik met mijn man naar het dorpje Dinxperlo. Dat is een heel gezellig plaatsje, mede omdat het verbonden is met het Duitse Süderwick. Eén van de winkels die ik daar leuk vind is Medikamente die Grenze.

Medikamente die Grenze

Maar als je me zou vragen: ‘Wat is dat dan voor soort winkel?’ dan moet ik wel even nadenken. Ik zou bijna zeggen:

‘Het is een soort Action, maar dan heel anders.’

Als je binnenkomt zie je eerst hoge stellingen vol met grote balen voeding en snoep. Maar ze hebben ook enorm veel op het gebied van haarverzorging, hondensnacks en schoonmaakmiddelen. En aan het eind van de winkel medicijnachtige spullen. Het assortiment is wat je noemt ‘eclectisch’. Dit zeggen ze zelf over hun aanbod:

‘Drogisterij Die Grenze is de webshop met een ruim assortiment parfums van vele bekende topmerken voor een betaalbare prijs. Onze producten worden direct uit voorraad geleverd.’

Dat van die parfums  zou best kunnen, maar daar heb ik eigenlijk niet opgelet. Ik was helemaal onder de indruk van de enorme containers met bijvoorbeeld sladressing.

Medikamente die Grenze zoeken

De winkel doet haar naam eer aan: je vindt ruim 50 vestigingen ‘in de grensstreek’. Hoewel er ook eentje in Den Haag zit! Dat is dan weer een beetje apart.

Op hun website vind je een locatie van alle vestigingen.

Medikamente die Grenze locaties

Medikamente die Grenze webshop

De winkel heeft ook een webshop. Zelfs met de verzendkosten is kopen in deze winkel nog gunstig voor sommige producten! Neem nou haarverf. Een pakje SYOSS HAARKL OLEO INTENSE 3-82 SUBT kost 3,99 bij  Medikamente die Grenze:
haarverf

Bij Etos betaal je hiervoor 16,39!

haarverf

Zie ook mijn post over groene haarverf!

Ook bij parfums zijn de prijsverschillen aanzienlijk:

J.P. GAULTIER GVP EDT/BL CLASSIQUE kost bijvoorbeeld € 64,99 bij Medikamente die Grenze.

Medikamente die Grenze parfum

Bij de Etos betaal je 101,- en dan heb je niet dat leuke blikje + bodylotion erbij.

Medikamente die Grenze

Medikamente die Grenze versus DM Drogist

Hoe verhoudt Medikamente die Grenze zich versus die andere populaire Duitse drogist, namelijk de DM drogist? Als eerste vind ik dat de DM drogist veel gezelliger en leuker is om te bezoeken. Dan vind ik Medikamente die Grenze toch wat meer een pakhuis. Er hangt wat minder een echte ‘winkel vibe’. Een pakje Syoss haarverf kost bij de DM drogist 4,75. Nog steeds veel voordeliger dan Etos maar wel iets duurder dan bij deze grensstreek winkel.

Mijn conclusie

Het is misschien niet de meest gezellig ingerichte winkel, maar het aanbod is enorm en de prijzen zijn heel budgetvriendelijk. Zeker als je iemand bijvoorbeeld een luxueus parfum cadeau wilt doen is dit een goede plek om dat te kopen. Je betaalt namelijk echt aanzienlijk minder voor ‘100% originele producten’ beloven ze.

Dus mocht je ooit in de Achterhoek komen, dan is Dinxperlo met deze winkel een bezoekje waard.

medikamente die grenze dinxperlo

En ander kun je dus gewoon in hun webshop kopen.

Kende jij deze winkelketen al?

Similar Posts

13 Comments

  1. In Almere buiten zag er ik ook een. Die staat nog niet op hun website. Ik kocht er Nescafé koffie, een pot voor 1 euro. Altijd handig voor een koffie verslaafde als ik als de koffiemachine het weer eens niet doet en ik koffie wil voor ik op mijn fietsje stap. Verder vond ik het voornamelijk erg veel snoep.

  2. Voor mij hoeft een winkel niet gezellig te zijn. JE betaalt daar namelijk ook voor. Deze winkel zit hier niet in de buurt volgens mij.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.