Reacties

Medikamente die Grenze: Green Soap 1 euro per stuk! — 13 reacties

  1. In Almere buiten zag er ik ook een. Die staat nog niet op hun website. Ik kocht er Nescafé koffie, een pot voor 1 euro. Altijd handig voor een koffie verslaafde als ik als de koffiemachine het weer eens niet doet en ik koffie wil voor ik op mijn fietsje stap. Verder vond ik het voornamelijk erg veel snoep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder