Signaal dat je muizen in huis hebt… Ieuwwww!

Toiletpapier

Aargh!

De toiletrol was op, dus pakte ik een nieuwe rol van de plank om op te hangen.

Toen zag ik dat hij aan één kant aangevreten was.

Toiletpapier ligt bij ons in de kelder

Mijn man gooit het toiletpapier altijd, huppekee, in de verpakking de kelder in. Daar ligt het totdat het toiletpapier bovengronds op is. Op dat moment stommelt iemand naar beneden, en pakt een vers pak.

De laatste keer was dat mijn man, en hij heeft deze afgekloven wc-rol met de goede kant naar voren op de plank in de wc gezet. Om met Cruijff te spreken:

‘Je ziet het pas als je het doorhebt.

Nou, ik heb het gezien en ik vind het vies!

En volgens mij hebben we dus muizen in huis.

Alweer.

Lees mijn post Muizen in huis voor meer signalen dat je misschien muizen in huis hebt.

Similar Posts

26 Comments

 1. Ja het barst op het moment van de muizen. Je hoort ze gewoon dansen op de onderste zolder bij ons. Maar weer korrels gehaald. En de helft is alweer opgegeten.

 2. Wij horen ze vooral ‘s avonds en ‘s nachts tussen de trespa en de wat wij noemen kartonnen muur knagen en lopen .Poes kan daar nooit bij maar zit wel te loeren .Helaas toch weer korrels neerzetten .want van die kooitjes om ze te vangen lukt niet .

 3. Ach ja, muizen…. Je hebt ze snel binnen hoor; er hoeft maar een heel klein kiertje ergens te zijn!
  Wij hebben 2 poezen en die brengen ze vaak binnen, natuurlijk midden in de nacht en het liefst naast je bed!
  Soms leven ze nog en al een paar keer is het gelukt om na een paar dagen de muis toch buiten te krijgen.
  Op dit moment hebben we er ook eentje in de kamer, het deert me niks. ‘s Avonds komt ie tevoorschijn…o zo schuw…

 4. Als het muizen waren moet je keutels vinden. Bij ons in de buurt hebben veel mensen muizen onder het huis. Op dit moment, nou ja altijd al, vind ik het erger om een mens te dicht bij mij te hebben, is toch gevaarlijker dan een schattig muisje. ;-)
  Oh ik had 2 katten en die hebben nooit een muis gevangen. Vegetariers net als ik denk ik.

 5. Ik had een muis toen we hier kwamen wonen, maar die heb ik vriendelijk de deur gewezen. En hij is niet meer in huis.

  Love As always
  Di mairo

 6. Hier zijn katten aanwezig, niet alleen in eigen huis, maar ook bij de buren, zeker een stuk of 5, dus de muizen passen wel op voor ze binnen komen. Dat is mijn wens in elk geval, hahaha Ik weet van Picasso als hij ze spot… dat hij dan net zolang jaagt tot hij ze heeft gevangen en ik ben ze ook half tegen gekomen ooit. Op de flat had ik ze namelijk wel, omdat buren gewoon eten en troep naar buiten gooiden vanuit de ramen… Dat is nu ook ten strengste verboden.

  X

 7. In huis vonden wij helemaal geen keutels.
  Wel een paar achter de keukenla.
  We hebben er een paar gevangen.
  Tot er een muis in de gang liep.Op weg naar de keuken.
  Mijn man heeft de hele keuken overhoop gehaald.
  Zat de griezel onder de koelkast ,bij het element ,daar was hij helemaal in gekropen.
  Buiten los gelaten , muis bij onze zoon in zijn kamer.

  Buiten hebben we gif ( verscholen voor poezen ,egels enz)
  Uit Duitsland want daar verkopen ze sterker gif.
  Mijn man heeft beton achter en onder de keukenkastjes gestort.
  Hier en daar in huis een paar muizenvallen en alleen nog ramen open met een hor.

  Weer een muis in de keuken …zucht.

  Tot mijn man de inbouw koelkast eruit haalde.
  Ja hoor ,bij die koelkast zat een muizen nest.
  Net als bij de losse koelkast boven het element.Aan de achterkant.

  Nu zijn we een half jaar verder.
  Buurtgenoten hebben nog wel muizen maar bij ons gelukkig niet meer

  Succes

  1. Brrrr wat een verhaal Angelique. Ik heb heerlijk zitten griezelen. Een heel muizennest achter de koelkast… Het zal je maar gebeuren. Ik leef helemaal met je mee!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.