Reacties

Online folders bekijken: 0 waste + toch de aanbiedingen! — 17 reacties

 1. Ik heb geen sticker op de deur voor de folders. En waarom niet? Omdat ik dol op folders ben (helemaal in aanloop naar de decembermaand) ;) Ik heb zelfs de volgende tic..... ik leg de folders op volgorde van minst leuk naar leuk!

  En ik kan er ook niet tegen als de huisgenoten als eerste het pak folders open maken en gaan lezen en de boel als een verschrikkelijk stapeltje achter laten. De V&D koffiebonnen knip ik ook altijd uit voor mijn ouders want die gaan elke zaterdag winkelen.

  Januari vind ik ook altijd een folderdomper want dan zijn het er zo weinig hihi

  Groetjes Isabelle

 2. ik vind foldertjes soms ook wel handig idd geen nee sticker op mijn brievenbus.
  Maar ik vind ze wel altijd superverleidelijk, ze nodigen mij iig wel enorm uit, niet dat ik aan alle verleidingen toe geef... maar toch....

 3. Ik krijg sinds eind vorig jaar geen folders meer. Ja/nee sticker op de brievenbus.Het is alleen maar hebben, hebben, hebben. Wat een verademing. En het scheelt in oud papier, niet te zuinig. Voor de reclames zoek ik op internet.

  Groet, Bloem

 4. Heb een nee-sticker, en het scheelt kilo's papier en de nodige onrust. Voor koopjes zoek ik wel even op internet naar een folder of aktie. Koop toch meestal bio , daar krijg ik een mailtje over van wakker dier, met de aanbiedingen. Merk dat ik ook minder de stad in ga en veel meer rust in het hoofd heb. Ben eerder goedkoper uit dan duurder (minder verleidingen) en kijk tegenwoordig in winkels ook met het oog van; lekker niet nodig!

 5. Ook hier GEEN folders meer. Ik merk echt dat ik nu steeds minder de neiging heb om dingen te kopen en ben ondanks dat ik blijkbaar heel veel aanbiedingen misloop (als je de reclames moet geloven) veel goedkoper uit! Eigenlijk bekijk ik via internet alleen nog de aanbiedingen bij de supermarkten en de Hema.

 6. Hier wel een NEE sticker op de deur. Het scheelt in oud papier en als ik iets moet kopen dan kijk ik op internet wel of er ergens een aanbieding is. Zo kom ik ook niet in de verleiding om overbodige dingen te halen, alleen omdat ze in de aanbieding zijn :)
  Groetjes,
  Thara

 7. Ik vind de nee-sticker de beste afval-bespaar-actie van dit jaar! Het is zo fijn om niet alleen verlost te zijn van de stapel rommel, maar je wordt veel minder verleid. Ik vraag altijd rond of koekle op aanbiedingen als ik iets echt wil hebben. Op internet vind ik het vaak voordeliger! Ik kom steeds minder in de winkels en het is erg prettig en bespaart veel geld en rommel. Ik kijk soms wel eens in de online folders als ik hoorde dat er iets goedkoop te krijgen was dat ik nodig heb. Ik ben wel altijd nieuwsgierig naar de aanbiedingen van de bio-winkel als ik inlog. Gelukkig sturen ze zelden een mail. Maar bij sommige online-winkels waar ik reclame-mail van krijg, ga ik toch nog wel eens onnodig voor de bijl en koop ik iets voor de heb....

 8. hier geen stickers.. vind het altijd leuk om gezellig met een kopje thee de stapel door te bladeren.. Ik koop alleen iets uit de folders als ik het echt handig vind/ nodig heb..
  Ik ben meer een impuls inkoper als ik in de winkel zelf ben.

 9. Ik vind het heerlijk om 's avonds bij de koffie even te neuzen. Zie ik iets leuks erin? Dan leg ik de folder apart. Aan het einde van de week kijk ik die dan nog even door voor ik boodschappen ga doen en....meestal weet ik nauwelijks meer wat ik zo leuk vond en koop ik er niks meer door!

 10. Ik heb wel een nee/nee sticker op de deur. Maar de oudste 2 bezorgen folders dus ik word nog in alles voorzien. Ik vind het heerlijk om even op de bank te zitten met een fikse stapel verse folders. Vervolgens doe ik er nooit wat mee, want ik vergeet de aanbiedingen altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder