Reacties

Goedkoop printen: printpapier Action en printerinkt van de Action — 11 reacties

 1. Ik zal nooit merkloze cartridges kopen. Ik heb dat ooit een keer gedaan en toen kon ik mijn printer meteen weggooien. De printkop was verstopt. Vervanging daarvan was bijna net zo duur als een hele nieuwe printer.
  Ik koop altijd de originele patronen. Voor mij maakt het weinig uit omdat ik relatief weinig print.
  Qua printerpapier vertrouw ik op Double A papier. Dat is iets duurder dan het standaard papier van Staples maar de de afdrukkwaliteit is stukken beter.
  Als je een inkjet printer gebruikt dan is het papier net zo belangrijk als de inkt. Dat heeft te maken met het uitvloeien van de inkt. Als de inkt snel opgenomen wordt door het papier kan die maar weinig uitvloeien wat resulteert in een strakkere afdruk. Voor een laserprinter maakt het papier veel minder uit omdat dat een totaal ander afdrukproces is.

  • Wat vervelend dat je de hele printer moest weggoien Jo! In zo'n geval snap ik wel dat je helemaal afhaakt op merkloze cartridges. Bij mij gaat het gelukkig wel goed.

 2. papier ook van de action inkt heb ik nog nooit gebruikt van de action. Ik vind het altijd zo ingewikkeld de juiste toner te vinden. Ik koop deze altijd bij 123 printen

 3. Inkt koop ik liever van het merk zelf; of dat dan bij de Action is maakt me niet uit, maar als het maar wel de geadviseerde merken zijn. Ik ben vooral bang inderdaad dat de printer verstopt raakt of van slag raakt als je andere inkt gaat gebruiken.
  Papier ben ik dan minder kieskeurig in, het papier van de Action werkt méér dan prima ;)

 4. Wij kopen dat ook bij Action, de inkt is sneller op dan een echte. Maar we houden al die kleuren over! Je kunt ze alleen in een setje kopen en de zwarte wordt het meest gebruikt ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder