Reacties

Waar printen of: wat voor printer heb ik nodig? — 44 reacties

 1. Op mijn werk, die zien me aankomen elke keer, dat gaat de werkgever ook niet leuk vinden. En daarbij met knutseldochter in huis hebben we zeker een printer in huis nodig.

  Love as always
  Dimario

  • Wat leuk dat je dochter veel knutselt! Wat print je zoal voor haar uit om te knutselen? En heb je dan een kleurenprinter of een gewone zwart-wit?

 2. wij hebben 3 printers maar dat hebben wij wel nodig met 2 bedrijven waarvan 1 een bouwbedrijf, dus een hoop tekeningen en een fotografie bedrijf is een hoop foto's en dan een voor prive

 3. Heb heel lang geen printer gehad en dat was echt super irritant want tegenwoordig heb je overal een printer voor nodig. Uiteindelijk toch maar één aangeschaft en dat had ik veel eerder moeten doen.
  Vind het irritant steeds aan anderen te vragen en als je het nodig hebt zijn ze vaak ook nog niet thuis.

 4. toen de uni dicht ging, was mijn zoon zijn plek waar hij gratis kon printen kwijt...toen hebben we mijn printer maar naar zijn flatje verhuisd. Sinds die tijd doen manlief en ik samne. Dat gaat best hoor, maar stiekem verlang ik toch weer naar een eigen printertje...

 5. Ik print eigenlijk bijna nooit. Hooguit een verzendlabel voor een pakketje van marktplaats of zo. We hebben thuis een printer van het werk, als thuiswerkplek. Dat is dan wel ideaal, want ik zou er niet eentje zelf kopen. Dan ga ik wel naar de bieb zoals je zegt.

  • Oh ja, voor verzendlabels is printen inderdaad ook nodig! Daar heb ik nog niet eens aangedacht. Soms als ik iets terug wil sturen naar bol.com moet ik daarvoor een retourlabel uitprinten.

 6. Wij hebben geen printer, omdat we meestal op het werk printen. Sinds de coronmaatregelen is dat niet meer mogelijk. We kijken nu regelmatig mijn schoonouders lief aan. We twijfelen om zelf een printer te kopen, maar de ruimte die het inneemt houdt ons tegen.

 7. Ondanks dat ik gemiddeld circa 10 afdrukken per jaar maak wil ik niet afhankelijk zijn van anderen. Vandaar dat ik een zwart-wit laserprinter heb.

 8. ik heb een printer van Canon, kleur en ZW

  de inkt is bijna zo duur als de printer

  maar ik zou hem niet willen missen

  soms moet je wel iets afdrukken

  en ik gebruik hem het meest voor hei scannen van documenten

  groeten

  • Een scanfunctie is inderdaad ook erg handig. Ik maak nu altijd maar een foto met mijn smartphone en dan mail ik het op die manier. Want scannen kan mijn printer ook al niet.

 9. Wij hebben een Epson printer. Die is heel fijn. Die gebruik ik vooral voor het uitprinten van pakbonnen en facturen voor m'n winkel. Tien ik studeerde in de jaren '90, printte ik vaak in supermarkten. Dat was het allergoedkoopst en het minst betrouwbaar want die waren zo vaak defect, hahahaha!

 10. Wij hebben een printer, maar op een of andere manier heb ik ALTIJD als ik moet printen ruzie met dat ding. Of ik krijg geen verbinding of de inkt is spontaan op. Gelukkig hoef ik niet zo vaak te printen. Is ook een stuk milieuvriendelijker. :-)

 11. Ik print zelden iets. Áls ik eens iets moet printen (kan me niet eens herinneren wat ik voor het laatst geprint heb) mag ik dat wel op mijn werk doen. We hebben een all-in-one printer maar de cartridges zijn al jaren leeg. En waar ik écht van baal is dat het kreng niet scant omdat de cartridges leeg zijn. Zucht. Toch maar weer eens cartridges kopen.

 12. Wij hebben een kleurenprinter (die ook wel zwart/wit kan uiteraard), voor het werk van mijn man, voor de studenten hier in huis en voor mijn werk (docent godsdienst). Die op school doet alleen zwart/ wit en is op het moment zelfs kapot.

 13. Nou hier in huis gebruikt iedereen een printer. Ik moest een nieuwe kopen want ik ben echt printverslaafd we hebben een aantal verdiepingen in het huis en dan kun je niet steeds naar beneden lopen om te printen. Mooi geschreven.

 14. We moeten onze wifiprinter opnieuw installeren op het nieuwe netwerk. Een klusje wat ik al maanden uitstel. Al kom je er zo wel achter dat je best vaak nog iets moet uitprinten in deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder