Reacties

Marcel's Green Soap shampoo 2 in 1: impulsaankoop — 17 reacties

 1. Momenteel weinig impulsaankopen. Ik koop shampoo en verzorging sowieso van vaste merken en geen goedkope spullen. Dankzij de goede verzorging hoef ik m'n haar maar eens per week te wassen en ziet het er nog steeds verzorgd uit, ondanks de uitgestelde knipbeurt.

  Het enige wat ik misschien als impulsaankoop doe zijn paaseitjes bij de boodschappen. Gelukkig nooit een miskoop, haha.

 2. Ach gewoon eerst eens goed uitproberen voor je een conclusie trekt .Gisteren een [ mooie] impuls aankoop De douche gel van Love Beauty and Planet ,de tweede halve prijs en omdat ze niet echt goedkoop zijn nam ik ze mee .Heerlijke geuren want tja daar ben ik dol op en mijn huid kan er gelukkig goed tegen ,dik tevreden met dit merk omdat ik weet dat ik het goed verdraag samen met de fijne body lotion

 3. Ik wist niet dat je gemakzuchtige aard bent, ik ken je als een actieve vrouw.
  Ben niet de man van impulsaankopen, maar soms gebeurd het gewoon.
  Een koekenpan, achteraf een onding. Hans

  • Oh, nou hoop ik niet dat ik een mooie illusie heb verstoord Hans ; ) Ik sta wel graag te boek als een actieve vrouw.

   Wat balen dat je koekenpan achteraf een onding bleek.

 4. Man en kinderen kunnen deze shampoo toch ook gebruiken ?
  Ik doe geen impulsaankopen in deze tijd, wel besteed ik meer in de supermarkt. Aan extra lekker eten of van die heerlijke koffie (toch impuls) !

 5. Haha, in Corona-tijd ben je al blij met een fles shampoo in de aanbieding :-)
  Ik snap je associatie met schoonmaakmiddel wel. Misschien zit er aan de basis ook niet zoveel verschil in? Shampoo is minder sterk denk ik en met wat verzorgende ingredienten
  Mijn laatste impulsaankoop waren afgelopen weekend twee Delftsblauwe poezenbeeldjes. We waren een weekendje weg en je kon in het hotel souvenirs kopen. Ik vond ze zo schattig en het was jeugdsentiment; vroeger verzamelde ik poezenbeeldjes.
  Ik dacht dat de prijs was voor de set van twee beeldjes, maar het was €22 per stuk. Als ik dat vooraf geweten had, dan had ik ze laten staan. Maar ja, aan de andere kant heb ik nu wel twee leuke beeldjes.

  • Dat is inderdaad duur zeg! Maar soms kun je dan inderdaad niet meer terug, zeker niet als je al bij de kassa staat. En hopelijk heb je er enorm veel plezier van. Komt er nog een foto van de beeldjes op je blog? Dan kom ik even kijken!

 6. Ik heb eigenlijk nooit impulsaankopen. Overigens vertelde een nichtje dat een kappersopleiding volgde mij ooit dat in shampoo stofjes zitten waardoor je haarschubben open gaan staan zodat je het vuil er uitgewassen kan worden. In conditioner zitten stofjes die je haarschubben weer sluiten zodat je haar gladder voelt. Volgens mijn nichtje kan dat dus nooit in één fles zitten. Maar of dat waar is weet ik niet. Gewoon proberen, joh! Misschien is het wel fantastisch spul.

 7. Hallo die shampoo zal je verbazen, gebruik hem toch maar wel. ik gebruik deze ook en je krijgt er supermooi haar van en ruikt heerlijk! (Heb geen aandelen)]
  Wilmy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder