Reacties

Olaplex ervaringen no. 3, 4 en 5! — 13 reacties

 1. Ik denk dat een stuk van je haar knippen het ook wat gezonder laat ogen. Het ziet er nogal dor uit. Ik denk dat een haarmasker voor droog en pluizig haar ook wel kan werken.

 2. Krullen.. mijn kapper heeft me erdoor geloosd.
  Voor mij werkt..
  Minder vaak wassen, niet droog kammen, vocht en voeden, slapen met een zijden bonnet of en zijden kussenhoes. Ik was het eens per week met een shampoo blokje van happysoaps. Voor het wassen kam ik het heel grondig, doe een masker in en laat dat uren onder een plastic kapje intrekken. Conditioner erin. Drooger deppen en dan.. een leave in masker en een paar druppels olie. En nat maken als ik het gekamd heb en met een beetje gel de krullen erin knijpen.

  Niks elke dag wassen en een drupje olie in de punten.

  Ik moest mijn haar gaan verzorgen als krullend haar, niet met reparerend of voedend spul, maar met vochtinbrengende producten en een routine voor krullend haar. In plaats van dure producten en dan doen alsof ik steile stekeltjes heb.

 3. Ik gebruik gewoon wat dinnetje koopt. En die koopt iets voor gekruld haar, maar dan wel vanuit het Midden-Oosten.

  Love As always
  Dimario

  • Ik heb ook ultra droog, gekruld haar. Ik gebruik sinds kort de producten van Curly Girl. Mijn haar zit echt geweldig! Ik betaal €75,00 voor een shampoo, conditioner, een milk en een gel. Duur, maar verder heb je niets nodig. Ik doe ongeveer 5 maanden met een set. Mijn haar is qua lengte, droogte en dikte vergelijkbaar met dat van jou. Ik ben wel minder grijs, maar ik verf mijn haar wel. Haar borstelen, wassen met shampoo en conditioner, handdoek erom doen maar NIET droog wrijven. Milk erin en ontklitten, gel erin en voorzichtig de krul erin knijpen. Je haar mag dan nog echt heel nat zijn. Aan de lucht laten droger en zo nu en dan de krul er in knijpen. NIET meer borstelen of mee knoeien tot de volgende wasbeurt. Ik was mijn haar 1x per week.

   NB, ik betaal mijn spul gewoon zelf, ben geen influencer.

 4. Ik heb ook een keer een ervaring gehad met Olaplek en dan nummer 3, die doe je voor het wassen op je haar. Ik zag werkelijk geen enkel verschil/effect. Zelf gebruik ik nu al bijna twee jaar Moroccanoil shampoo, conditioner en hun treatment. Ik heb de hydration lijn en mijn haar is vrijwel altijd klitvrij. Ik laat mijn haar verven en de kleur blijft ook goed in mijn haar, het wordt niet dof. Moroccanoil is ook niet goedkoop, maar er zijn regelmatig kortingacties. Meestal koop ik op black friday weer voor een half jaar in. Het scheelt dat je ook maar heel weinig nodig hebt van deze producten.

 5. Ik hou het gewoon bij Andrelon, kokosboost, voor mij prima en perfect.
  Haren kunnen zich alleen maar van binnenuit herstellen, is mij verteld tijdens de chemo.
  En tuurlijk kun je je haar laten glanzen met dure middeltjes.
  Maar dat helpt niet echt.
  Of zoals ze tegen mij zeiden: "helpt echt niet'
  Maar ook ik, ben er gevoelig voor.
  Wat hierboven ook al iemand zegt, stuk eraf, kan ik me ook wel in vinden.

 6. Ik vind dat echt veel te duur. En ik geloof hun verhaal gewoon niet. Ik gebruikte altijd shampoo en cremespoeling van Garnier. Echt jarenlang. Vlak voordat mijn ex verhuisde, was mijn shampoo op en gebruikte ik de zijne (voor het eerst in 18 jaar!) en toen kwam ik er dus achter dat zijn shampoo veel en veel fijner is. Het is Elvive total repair (witte fles, rode dop) en ik vind 'm heerlijk! Ik gebruik sindsdien niet anders en ik gebruik geen cremespoeling meer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder