Reacties

Alopecia: Help ik word kaal - het verhaal van Barbara — 12 reacties

  1. Ik kan het me goed voorstellen dat iemand daar heel erg onder lijdt,ik heb een zoon die daar ook last van heeft, en omdat hij het zo erg vond slikt hij nu medicijnen om het proces af te remmen,en wonder boven wonder werkt het zijn haar is stukken verbeterd.en de kaalheid is bijna niet meer zichtbaar.

  2. Ik heb nog een behoorlijke haargroei dus ik maak me geen zorgen. Ik denk dat het lastig als het op jonge leeftijd gebeurt, en als je er moeite mee hebt.

  3. Ik was een jaar of 15 toen mijn haar flink begon uit te vallen. Het werd een stuk dunner en links kwam een kaal plekje. De huisarts deed eigenlijk niks, ik kreeg een smeerseltje en dat was het. Pas de laatste jaren (45 jaar later) lijkt of is mijn haar weer voller en het plekje is ook bijna weg. Rara!

  4. Ik zou het ook wel erg vinden als ik mijn haar zou verliezen, hoor. Best gek, want als ik mannen hoor mopperen dat ze kaal worden, zeg ik altijd dat dat niks uit maakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder