Reacties

Modern Prairie van Melissa Gilbert (59): gelukkig zijn met kleine dingen — 6 reacties

  1. Misschien is dit voor de Amerikaanse manier van leven wel een goed begin tot omgooien van je leven.En komen volgende stappen later. Eerlijk gezegd leef ik mijn hele leven al op die manier

  2. Mij maakt het helemaal niet uit, ik wordt vanzelf ouder en doe daar verder niets mee. Buiten mijn aftershave in de ochtend gebruik ik geen schoonheidsmiddelen. Ik loop rond in een spijkerbroek en t-shirt en vind et verder prima.

  3. Bedankt voor de tip! Ik kende deze website niet. Ik ben altijd een grote fan geweest van de kleine huis boeken. De tv-serie is heel anders dan de boeken, maar vond ik ook wel gezellig. Melissa Gilbert heeft wat mij betreft een goede keus gemaakt. Lijkt me vreselijk om de hele tijd met je uiterlijk bezig te moeten zijn en jezelf staande te moeten houden in Hollywood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder