Frisbee van de Action 1,49: groot succes

frisbee action
De frisbee van de Action is een groot succes bij mijn kinderen! Hierboven zie je links mijn jongste zoon met de Action frisbee.

Ik kocht deze goedkope frisbee van de Action voor slechts 1,49.

En tot mijn vreugde doet hij het nog fantastisch ook.

Frisbee van de Action

De kinderen hebben gisteren een hele tijd buiten gespeeld met de Action frisbee. Volgens hen is hij zo leuk omdat hij niet zo hard is, als kleinere, plastic frisbee’s. Als hij onverhoeds tegen iemands hoofd botst, dan geeft dat niks, want de rand is van piepschuim.

Hij kan ver en hoog!

En nu we op het platteland wonen hoeven we ons ook geen zorgen meer te maken dat hij bij de buren in de tuin valt. Op de foto’s kun je hem in actie zien, en ook dat hij best hoog kan komen. Mijn kinderen spelen het liefst achter hun Nintendo, dus alle lof voor deze frisbee die hun aandacht ving!

Frisbee van de Action: goede prijs kwaliteit verhouding!

Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch omdat hij zo enorm goedkoop was. Ooit hadden we een dergelijke frisbee van de Intertoys maar die kostte wel eventjes 5 euro, dus ik vreesde dat de Action frisbee heel slecht was. Maar gelukkig onterecht.

Dus wie nog op zoek is naar goedkoop buitenspeelgoed, dat je kind ook nog in beweging brengt, kan ik deze frisbee van de Action echt aanraden!

Update 2023

Op dit moment, tien jaar later, is deze Action frisbee die Spinfire niet meer te koop. Wel verkopen ze een zogenoemde vliegende schijf:

action frisbee

De frisbee die er nog het meest op lijkt is denk ik deze van Jobber Toys.

action frisbee spinfire

Deze kost 11,99 bij bol.com en is ook van zacht materiaal.

Similar Posts

12 Comments

  1. Dat klopt! Hij hij heeft hier ook al in een boom gezeten, maar dat gaf niks, want toen waren ze een half uur druk bezig om hem er weer uit te krijgen door ballen te gooien.

 1. Ja, een mooi ding die frisbee, en fijn dat je kinders er zo veel plezier van hebben.

  Maar bij mij heeft de Action vanaf gisteren een slechte naam. Nadat ik Zembla gezien had, over verzuimbestrijdingbedrijven die ingehuurd worden door goedkope winkel-, thuiszorg- en schoonmaakketens zoals Action, Kruitvat, Praxis, etc. De verzuimbestrijdingsbedrijven hebben callcenters die worden bemensd door niet- medici (leken dus) die ondertussen wel de zieke werknemer het hemd van het lijf vragen over de ziekte, de behandeling ervan en de te verwachten duur van de ziekmelding. En daar een compleet dossier van aanleggen zonder dat de werknemer er van weet. Bedoeling is de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te jagen, zodra hij geen koorts meer heeft, niet meer overgeeft of diarree heeft, en geen pijn meer voelt. Geheel buiten de behandelend arts om. Er is zelfs geen bedrijfsarts in dienst bij zo’n verzuimbedrijf. Zelfs als er sprake is van herstel na een operatie, ernstige psychische klachten als depressie, of behandeling voor kanker moet de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk.
  Dat mag niet, deze callcentermedewerkers vallen niet onder de wet BIG, zijn geen arts, en hebben ook geen beroepsgeheim. Het College Bescherming Persoonsgegevens gaat onderzoek doen naar deze praktijken. En in de Tweede Kamer gaan vragen gesteld worden. Een aanbevolen uitzending, en vast nog wel te zien via uitzending gemist.
  Je kijkt dan met heel andere ogen naar bedrijven als Praxis, Action, Kruitvat, Aldi, Lidl, Primark en al die goedkope zaken. Want die lage prijzen moeten toch ergens vandaan komen. Ik vind het in elk geval zot om mijn geld bij de ASN te stallen, en Fair Trade koffie te kopen en ondertussen toch nog bij deze goedkope zaken te winkelen die bewerkstelligen dat hun personeel uitgebuit en geschoffeerd wordt. Groet, Hsm.

 2. Leuke frisbee!

  * Morgen gaan we eerst naar de KNO arts zn oren laten na kijken en in april krijgen we een psychologisch onderzoek.. ik vind het best zolang het 1 niet al onze tijd in beslag neemt en 2 als die school nu maar ophoudt met zeuren een kind moet een kind kunnen zijn en ieder kind is speciaal in uniek het zijn geen robots en ze behoren zeker niet tot de “gemiddelde” ieder kind i anders. Dat onderwijs vind ik echt niets.
  Dankje voor je reactie hoe is dat bij jullie dan uiteindelijk afgelopen? Zijn ze opgehouden met zeuren?

  Fijne dag groetjes Famke

  1. Hoi Famke, nee ze zijn nooit opgehouden met zeuren. Onze zoon zit nu op het speciaal onderwijs. Maar ik moet toegeven, dat hij het daar fijn heeft. Er zijn kleine klassen, structuur en niet allerlei fratsen. Eigenlijk dus gewoon hoe het regulier onderwijs zou moeten zijn wat mij betreft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.