Kapla aanbieding 200 houten plankjes bij Action

kapla aanbieding

Ik combineer mijn filosofische leesgroepje graag met een bezoek aan de Action daarna. Dus ik liep daar binnen nadat we hadden gefilosofeerd over wat het 'ik' eigenlijk is, en het eerste wat ik zag was een Kapla aanbieding!

Kapla aanbieding Mini Matters bij Action

Let wel, het is niet het officiële merk Kapla, maar een versie van het merk Mini Matters. Maar dat mag de Kapla-pret niet drukken lijkt mij.

Ben je op zoek naar meer Kapla aanbiedingen? Lees dan mijn post over nep Kapla. Je vindt daar een overzicht van de prijzen van nep Kapla en, ook van het officiële merk.

Hieronder foto's van de Kapla bij de Action

Kapla aanbieding

Kapla Action

Voor mensen met een beperkt budget, is deze Action Kapla wellicht een uitkomst! Dus ik wilde jullie toch even tippen.

Het is ook handig om in huis te hebben voor verjaardagsfeestjes, en als als 'voorraad cadeautje' als je kind ineens een kinderfeestje heeft.

Vergelijkbare berichten

13 reacties

  1. Kapla geeft inderdaad uren speelplezier. Hier wordt ook nog regelmatig de doos uit de kast gehaald.
    Leuk verhaal ook achter het ontstaan van Kapla. Dat ken je vast wel. Dat de bedenker zocht naar een manier om een kasteel op schaal mee te bouwen. Door de afmetingen kun je er hele grote bouwwerken van maken. Plankjes op hun kant gezet passen weer precies op een plankje dat plat ligt. Zo simpel, maar blijkbaar had nog niemand anders dit bedacht.

  2. Ja ik had ze gezien en Noa krijgt ze van mijn ouders voor Sinterklaas. Nog te jong voor maar ze zijn zo tof voor later :-) Kapla blijft leuk, zie ik ook op mijn werk. Echt alle leeftijden spelen ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.