Reacties

Mag je als vrouw natuurlijk ouder worden? — 25 reacties

 1. Ik vind absoluut dat ieder het zelf moet weten en je niets aan moet laten praten. Wel kijk ik graag naar een vrouw die mooi gekleed en opgemaakt is en het haar bijvoorbeeld opgestoken. Ik vind de vrouwen in Maastricht een bepaalde klasse hebben. Daar hou ik van maar heb nooit iemand afgewezen omdat ze daar allemaal niet om geeft. Zelf doe ik toch iedere dag Make-up en schoenen met een hakje aan als ik de deur uit gaat en verf mijn uitgroei. Mijn moeder was zo en ik vind het leuk om dat ook te doen. ps. niet onverwacht aan de deur komen, dan oude legging, haar in staart, gat in sok .

 2. De druk is wel heel hoog om aan je uiterlijk te sleutelen. Vooral in de film- en tv-wereld. Ben blij dat ik niet beroemd ben. Ik vind vrouwen die op een natuurlijke manier ouder worden mooier.
  groetjes, Alice K.

 3. Je goed verzorgen is één, aan je gezicht (en meer) sleutelen is heel een andere zaak. Zelf begin ik er niet aan, je blijft aan de gang. Maar ik kan me indenken waarom een presentator/presentatrice het wèl doet. Vermoeide ogen, een 'boze' rimpel, slechte huid, iemand wil graag wat mooier op het scherm.

 4. Laat ieder vrij,om te zijn,zoals zij wil. Wonderlijk,dat het zelden over rimpels bij een man gaat. Eerlijk gezegd,vind ik die dames bijna barbies. Maar ook daar zijn ze vrij in.

  • Ik geloof dat ze dat bij Sophie & Jeroen ook zeggen: bij mannen worden rimpels vaak mooi gevonden en echt karakter geven maar bij vrouwen geldt dat blijkbaar niet.

 5. Tegenwoordig lijken inderdaad die vrouwen op elkaar. Je kan ook wel zien dat eraan gesleuteld is. Wat is er mis met een rimpel of een vlekje. Het wordt gewoon een obsessie om er jong uit te zien. Kijk naar Brigitte Bardot. Mooie vrouw met rimpels.

 6. Wat z’n grof gezegde! Gelukkig trekt Sophie H. zich er niet veel van aan, volgens mij. Ze heeft inderdaad veel rimpels, nou en…. Dat wil niet zeggen dat ze zich niet goed verzorgd.
  Mijn moeder was 91 en had praktisch geen rimpels, mijn zus was met 45 jaar al behoorlijk gerimpeld.
  Als deze vrouwen zich vol laten spuiten met botox of weet-ik-veel moeten ze zelf weten maar niet iedere vrouw wil er uit zien als een ‘plastic pop’

 7. De dames op het filmpje zijn zo opgepompt dat ze hun ogen niet eens meer goed kunnen openen. Mooier zijn ze in elk geval niet. Geef mij maar het eerlijke gezicht van Sofie. Je kan er met rimpels toch ook verzorgd uitzien.

 8. Ik zou juist willen dat er meer vrouwen zoals Sophie zouden zijn in de tv wereld. Zij vertegenwoordigt een veel groter deel van de samenleving dan de vrouwen die denken dat ze mooier worden met botox en daarom allemaal op elkaar gaan lijken. Ik ben zelf ook iemand die gewoon natuurlijk ouder wordt en of men dat mooi vindt of niet, dat maakt mij niet uit, als ik er zelf maar mee kan leven :)

 9. Ik ben zo'n vrouw die geen make-up in huis heeft. Maar ik vind mezelf zeker niet onverzorgd. Verder wil ik natuurlijk ouder worden. Voor mij geen botox en zelfs geen haarverf. Ik laat het allemaal maar gewoon gebeuren en vind dat prima.

 10. Mijn vrouw is zoals ze is en ik vind dat prima, Verzorgen is goed en niets mis mee, maar een laag plamuur op je gezicht hoeft voor mij zeker niet. Ik loop met een grote boog om dat soort mensen heen.

 11. Het is moeilijk voor sommige vrouwen om zichzelf te zijn, met of zonder rimpels. Het is wennen om het bij jezelf rimpels te zien ontstaan maar ik vind dat het mag. Iemand anders zei: rimpels vertellen een verhaal over wie we zijn en wat we hebben meegemaakt.

  En het is bewezen dat het uitwissen van deze "expressierimpels" ten koste kan gaan van je emotionele uitdrukkingskracht. Je gezicht wordt er een beetje strak van. Minder echt dus.

  Leren omarmen, die rimpels

 12. Van mij mag iedereen natuurlijk oud worden. Negen van de tien keer vind ik dat mooier dan iemand die (doorschiet) met fillers en operaties. .
  Verzorgd heeft voor mij een andere betekenis dan voor een make-up-minnend-mensenkind, dat blijkt.
  Laat iedereen gewoon doen waar hij/zij zelf blij van wordt en stoppen met commentaar leveren.

 13. Smaken verschillen nou eenmaal. Ik vind Sophie mooier dan die andere dames. Maar iedereen moet vooral lekker weten wat hij of zij aan zijn uiterlijk doet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>