Reacties

Maak je liever een bos – of een strandwandeling? — 18 reacties

  1. Ik ben op 300 meter van het strand geboren en opgegroeid en nog steeds woon ik er niet ver vanaf. Ik vind het leuk om zo nu en dan in een bos te wandelen, maar mijn voorkeur gaat uit naar het strand. In een bos voel ik me al snel opgesloten.

  2. Ik hield van allebei, maar tegenwoordig loop ik niet meer zo soepel en dan is het mulle zand wel erg vermoeiend.
    Hou zeker van het bos, maar het geluid van de zee is heerlijk.

  3. Woon niet ver van beide. Ben toch veel meer een boswandelaar. Meer zuurstof. Bij het strand vind ik het nogal erg rechtdoor en wordt ik vaak niet goed van de honden (die daar nooit iets doen hoor?).

  4. Bos! Voor de geur en de verrassing. Het strand is zo'n lange lap van hetzelfde. En ik trek het geluid van golven op den duur ook minder goed. Klinkt heel negatief, maar ik wandel ook zeker graag aan het strand hoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder