Marcel’s Green Soap: wat ik er van vind

marcel's green soap
Mooie nostalgische uitstraling

Als blogger krijg ik soms producten toegestuurd. Dat is natuurlijk leuk.

Maar als ze ongevraagd worden bezorgd, voel ik me niet verplicht over zo’n product te schrijven. Dat ligt anders als een bedrijf me eerst mailt en vraagt of ik interesse heb in één van hun producten. In zo’n geval vind ik dat er ook over moet bloggen.

Maar nou kreeg ik zo maar een pakket van Marcel’s Green Soap. En wat wil nou het geval?

Dat spul bevalt me zo goed, dat ik er over wil schrijven. Kijk, dan doe je als bedrijf iets heel erg goed : )

Marcel’s Green Soap: wat ik kreeg

In het pakket dat onverwachts bij mij werd bezorgd zat:

 • Marcel’s Green Soap handzeep
 • Marcel’s Green Soaps Allesreiniger (2 flessen, waarvan eentje met zo’n handige spuit)
 • Marcel’s Green Soap afwasmiddel

Normaliter word ik nou niet bepaald opgewonden van schoonmaakmiddelen. Maar alleen de verpakking van Marcel’s Green Soap roept al interesse op. Die heeft namelijk een bepaalde nostalgische uitstraling vind ik. En overal staat op ‘100% natuurlijk’.

Over de producten van Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap is opgericht door Marcel Belt. Zijn productlijn Green Soap bestaat uit 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen die voor 99% biologisch afbreekbaar zijn. De Green Soap producten maken goed schoon door een speciale zoutsoort, die er voor zorgt dat het vuil goed oplost. Verder zit er een mengsel van natuurlijke wasmiddelen in ,gemaakt van duurzame palmolie en kokosolie.

Eén van de andere belangrijkste kenmerken van de Green Soap producten is de lekkere geur. Niet zo’n chemisch luchtje, maar een geur die maakt dat je blijft snuiven. De allesreiniger die ik kreeg ruikt bijvoorbeeld naar lavendel en kruidnagel. Ik sprits het spul op de tafel in de keuken en vervolgens veeg ik de tafel schoon met een vochtige doek. De tafel wordt schoon en de hele keuken ruikt lekker fris.

De producten zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

 • Basilicum en Vetiver gras
 • Radijs en Bergamot
 • Lavendel en Kruidnagel
 • Patchouli en Cranberry
 • Sandelhout en Kardemom
 • Sinaasappel en Jasmijn

Mijn ervaringen met de Marcel’s Green Soap producten

Toen ik het pakketje binnenkreeg dacht ik eerst:

‘Jaja. Wat moet ik met zo’n set schoonmaakmiddelen. Ik heb nog staan van de Lidl. Denk maar niet dat ik hier over ga bloggen. Hmpf!’

Maar toen drong de geur van de allesreiniger mijn neus binnen, en raakte ik ondanks mijn weerstand geïnteresseerd. En ik kan niet anders zeggen dat ik het nu geweldig spul vind en het met plezier gebruik.

Sterker nog, mijn man die graag dwars is, heeft het steeds over de handzeep, en hoe fijn die wel niet is. En ik ben denk ik ook voorgoed bedorven. Het zal lastig zijn terug te gaan naar de goedkope zeep van de Action.

green soap
Mijn nieuwe grote vriend!
green soap
De handzeep staat op het aanrecht

Praktische informatie over Marcel’s Green Soap producten

De prijs van de Green Soap producten valt me niet tegen: de adviesprijs is 3,49 voor alle producten. Sinds half februari 2016 is Marcel’s Green Soap te koop in de winkels van de Tuinen en bij Marqt. Meer informatie vind je op www.greensoap.nl.

Een tegenhanger van deze natuurlijk producten is toch wel Dasty, het schoonmaakmiddel met de eigen fanclub.

Lees ook Biologische schoonmaakmiddelen Action

Tip: Inmiddels is er ook Marcel’s Green Soap shampoo!

Ken jij Marcel’s Green Soap producten? Welk merk allesreiniger gebruik jij?

Similar Posts

19 Comments

 1. Alleen de verpakking en de geurencombi’s maken me al nieuwsgierig…
  Ik kan me niet voorstellen echt blij te worden van schoonmaakmiddelen, maar omdat jij nu zegt dat wel te worden word ik nog nieuwsgieriger naar dit product

   1. Ja, hier grbuiken we ook St Marc, voor hele vieze vette klussen. Verder gebruiken wij hier sunlightzeep met soda gemengd, kost bijna niks en maakt uitstekend schoon! Sommigen doen er ook de was mee maar dat beviel mij niet zo.
    Verder heb ik een fles cif staan en afwasmiddel en dat was het. Voor mij geen speciale reinigers, die vind ik veel te duur en ook niet nodig.

 2. Ojeeee het is gebeurd vrees ik.Je kunt niet meer terug! Ik moet eerlijk zijn ik kende het nog niet de Marcel’s Green Soaps maar je schrijft er zo enthousiast over dat ik nu wel een beetje Nieuwsgierig ben geworden. Ik moest even lachen hoe zelfs je man overstag is gegaan en Fan van zijn handszeep is geworden.

 3. Oooow hier word ik altijd blij van, van dit soort producten. Ik heb al even op de website gekeken en ga het zeker uitproberen. Toevallig gisteren nieuwe schoonmaakspullen gekocht maar zodra die op zijn ga ik deze proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.