Reacties

Marcel's Green Soap: wat ik er van vind - update 2024 — 33 reacties

  • Ik heb ook Dasty in mijn keukenkastje staan, voor alle hele vette dingen. Vergelijken bij Marcel's Green Soap is Dasty een stuk schreeuweriger.

 1. Alleen de verpakking en de geurencombi's maken me al nieuwsgierig...
  Ik kan me niet voorstellen echt blij te worden van schoonmaakmiddelen, maar omdat jij nu zegt dat wel te worden word ik nog nieuwsgieriger naar dit product

  • Ik normaal dus ook niet inderdaad. Maar de geuren zijn echt erg lekker, en het is dus ook nog eens niet slecht voor het milieu. Dat is ook wel zo fijn.

  • Ja, hier grbuiken we ook St Marc, voor hele vieze vette klussen. Verder gebruiken wij hier sunlightzeep met soda gemengd, kost bijna niks en maakt uitstekend schoon! Sommigen doen er ook de was mee maar dat beviel mij niet zo.
   Verder heb ik een fles cif staan en afwasmiddel en dat was het. Voor mij geen speciale reinigers, die vind ik veel te duur en ook niet nodig.

 2. Ojeeee het is gebeurd vrees ik.Je kunt niet meer terug! Ik moet eerlijk zijn ik kende het nog niet de Marcel’s Green Soaps maar je schrijft er zo enthousiast over dat ik nu wel een beetje Nieuwsgierig ben geworden. Ik moest even lachen hoe zelfs je man overstag is gegaan en Fan van zijn handszeep is geworden.

 3. Oooow hier word ik altijd blij van, van dit soort producten. Ik heb al even op de website gekeken en ga het zeker uitproberen. Toevallig gisteren nieuwe schoonmaakspullen gekocht maar zodra die op zijn ga ik deze proberen.

 4. Tja, ik help graag het klimaat een beetje, maar als je milieuvriendelijk wilt zijn, moet je ook rijk zijn. Dat ben ik niet, dus voor mij geen producten hiervan. Ik pak gewoon het goedkoopste.

 5. Ik struikel een beetje over 'duurzame palmolie'. Is dat een kreet of bestaat het echt? Daar ga ik nog eens goed naar kijken. Verder vind ik jouw review en de site gezien hebbende, dat het merk een positieve indruk maakt.

 6. Ik zag het bij de AH inderdaad en viel als een blok voor de verpakking. Heb er inmiddels al paar keer producten van gebruikt en alles prima tot nu toe.

 7. Ik heb de deo stick in gebruik. Die vind ik een stuk handiger dan smeerbare deo van een ander merk. De handzeep staat op het land

 8. Ik hou van milieubewuste merken. Die ook écht iets doen voor het milieu. De verpakking is geweldig. Misschien een beetje een gekke associatie, maar het doet me een beetje aan de jaren '60 denken qua look. Love it! Ik zal er eens op letten in de supermarkt.

 9. De verpakking vind ik echt helemaal geweldig!! Ik heb ze vaker voorbij zien komen. Maar tot nu toe nog niet echt het idee gehad dat ik deze zou moeten uitproberen. Maar wie weet... Na het lezen van je blog en de reactie's van andere kunnen we het eens in overweging nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder