Reacties

Pakket niet ontvangen, maar wel status bezorgd — 21 reacties

 1. Bah, hier in belgie niet anders hoor ????????‍♀️ Dan leveren ze bij de buren of op een random postkantoor ook al was je thuis. Soms met een briefje dat het elders ligt, soms moet je dat raden ...

  Gelukkig hebben wij super lieve buren!

 2. Bekend probleem. Hier bleek het pakje bij de buren bezorgd te zijn, zonder berichtje daarover in onze brievenbus.
  Idd: is er iets net een pakje, dan word je naar de afzender verwezen en de webwinkel mag het dan oplossen. Op hun beurt worden die ook nog weer van het kastje naar de muur gestuurd, is mijn ervaring.
  Wij verzenden zelf via PostNL en ik moet zeggen, dat dat heel weinig klachten geeft. Als er op 1500 pakjes 5 keer iets misgaat met de bezorging, vind ik dat een prima score en vind ik het normaal dat ze ook wat duurder zijn dan de rest.

  • Dat is inderdaad wel een nette score Teunie. Ik heb soms het gevoel dat ze geen zin hebben om helemaal naar het platteland te rijden, en daarom gewoon zeggen dat het bezorgd is....

 3. Meerdere keren gehad, uiteindelijk kwam het pakketje wel of bleek ergens onder een paar stuiken verstopt te zitten.
  Gisteren was het echt te bont!
  Had een pakketje genoegs besteld van marktplaats ( 6 stuks) en bij aankomst zat er een soort evangelisatie boek in..
  De verstuurder heeft contact opgenomen met postnl maar die doen niks omdat het pakketje niet verzekerd verstuurd was....
  Ra ra politiepet!
  groetjes, Franca.

  • Onder een paar struiken? Dat is ook bijzonder Franca. Gelukkig dat je het wel gevonden hebt zeg.

   Wat dat pakketje van marktplaats betreft: is het mogelijk dat de verzender je wat anders gestuurd heeft?

 4. Dit is heel toevallig.... ik heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt.
  Status bezorgd, maar niets ontvangen, geen briefje in de bus waar het dan wel bezorgd zou zijn.
  Contact gehad met 6 buren, nee hoor, geen pakje...
  Gechat met Post.nl, later ook nog gebeld.
  Vandaag afwachten en wanneer er niets komt contact opnemen met Bol.
  Wat een ergenis....

  • Update: net kwam de Post.nl langs in de straat. Ik kon ze aanhouden en vragen naar mijn pakketje. Ze hadden vandaag geen pakketje voor mij en gisteren ook niet.... Het blijft een raadsel.

  • Update: aan het eind van de middag kwam er een mevrouw aan de deur met mijn pakketje. Ze woont in een straat met een totaal andere naam een stuk bij ons vandaan, wel hetzelfde huisnummer. Dus de bezorger van Post.nl heeft een fout gemaakt. Het raadsel is opgelost! Wel erg aardig dat ze de moeite nam om het pakketje bij mij af te leveren. Wanneer ze het pakketje had gehouden, had er geen haan naar gekraaid.

  • Als de aardige mevrouw jouw pakket niet had afgeleverd, dan had je dit met een schriftelijk schrijven richting Bol gewoon je geld retour gekregen! De verzender is altijd verantwoordelijk voor jouw pakket en deze zal in dit geval de schade vergoeden. Een klacht indienen bij PostNL tegen de bezorger is heel goed, maar de vergoeding/vervanging van een nieuw product zal vanuit de verzender zelf moeten komen.

 5. Mijn ervaring met Post.nl is prima. DHL daarentegen...… Recent ontving ik een briefje in de brieven bus met de tekst, Pakketje ligt onder de bosjes. Dat vind ik echt niet kunnen. Het lag er inderdaad. Na mijn email naar DHL kreeg ik het antwoord dat ze het zeer betreurde en de bezorger er op aan zouden spreken. Helaas kan je als besteller niet de verzender regelen.

  • Zo'n soort ervaring heb ik ook. Ik kreeg een pakket-bezorgd-bericht, met bewijs want 'mijn' handtekening stond voor bevestiging ontvangst afgebeeld. Best typisch want het pakket had ik alvast naar mijn schoonmoeder laten sturen en ook haar handschrift was het niet die 'handtekening'. Dus maar eens even gebeld. Bleek de bezorger het pakket in de schuur te hebben gezet en zelf maar te hebben getekend voor ontvangst.. Mijn schoonmoeder woont in het buitengebied en pakketten worden wel vaker in de schuur gezet, dat is nog niet zo'n punt maar zet dan op de plaats van de handtekening 'pakket in schuur' in plaats van mijn handtekening te vervalsen.

 6. Toen ik nog in een appartement in een studentenhuisvestingscomplex (ongeveer 400 appartementen verdeeld over 4 bouwdelen) woonde had ik regelmatig bezorgers aan de intercom met de vraag of ik een pakket voor 'de buren' (lees compleet ander bouwdeel aan het begin van de straat, dus niet 1 deur verderop) wilde aannemen. Na verloop van tijd ontdekte ik dat de bezorger dan geen briefje in de brievenbus deed bij de ontvanger. De ontvanger wist dus niet waar het pakket was en de bezorger verwachte blijkbaar dat ik zijn werk deed door bij herhaling 'bij de buren' aan te bellen. Dus ben ik de bezorgers gaan vragen om een briefje in de bus te doen. Het resultaat daarvan was dat ik meestal in mijn eigen brievenbus een briefje aantrof dat het pakket bij mij lag... Ja, dat wist ik al, zucht! Daarna alle pakketjes afgewezen, tenzij ze voor mijn echte buren waren.

 7. Precies 1 van de redenen waarom ik in een fysieke winkel koop en geen bestellingen via internet doe.
  De andere redenen zijn milieu, werkgelegenheid en leefbaarheid van stad en dorp.

 8. Wat dat betreft is het er allemaal niet beter op geworden. Ik verstuurde een pakketje is ook nooit bij diegene aangekomen, contact met post nl bleek dat het ook terug gestuurd was.. onjuist adres (goede adres stond er gewoon op!) en terug sturen kon helemaal niet want ik had mijn adres er niet op gezet.... niemand weet waar het gebleven is.

 9. Ik heb gelukkig meer goede dan negatieve ervaringen met PostNL, maar die keren dat het misging was ik wel woest hoor. Een voorbeeld: "Oh shit, ik moet 2 trappen op met een Douglas pakket en ik heb daar geen zin in. Weet je wat? Proppen we dat pakket toch gewoon helemaal in de brievenbus? Het past niet, maar who cares!?" Ik kan daar echt niet bij, ik had zoiets niet eens kunnen verzinnen.

  Wel wil ik erbij zeggen dat ik wat er bij jou en bij mij gebeurd is niet goedkeur, maar echt niet, bezorgers moeten gewoon normaal doen...maar ze staan wel enorm onder druk heb ik begrepen...PostNL is zeg maar absoluut niet de Google onder de bedrijven ???? en hoe PostNL dit dan ook weer afschuift naar de shop...wauw...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder